Aktualno
StoryEditor

Sve više uživatelja marihuane iznad 60.

14. Rujan 2018.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=IRBAZJ4lF0U[/embed]

Posljednja istraživanja pokazala su da je oko 9 posto Amerikanaca u dobi između 50 i 64 godina probalo marihuanu najmanje jednom. To znači da se postotak sredovječnih korisnika kanabisa udvostručio tijekom posljednjeg desetljeća, navodi se u studiji koja je izašla u časopisu Drug and Alcohol Dependence, prenosi Novi list.

>>>Forbes: Nakon minimalnih ulaganja kanabis poduzetnici očekuju prihod od 5.2 milijarde dolara

Za osobe starije od 65 godina taj rast sedam je puta veći. Vidljivo je kako se uporaba lake droge povećava među starijim Amerikancima, ali da većini to ipak nije prvi dodir sa "veselom" biljkom.

Medicinski kanabis može se naći i u hrvatskim apotekama, na web stranicama Imunološkog zavoda mogu se naći podaci o proizvodima na bazi kanabisa koji se koriste u medicinske svrhe, te kako se oni doziraju.

Medical News Daily piše koje su boljke kojima pomaže kanabis.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

19. travanj 2024 00:13