Aktualno
StoryEditor

Teaser za Deadpool 2, u paketu s ‘long-exposed‘ guzicom i ubojstvom

04. Ožujak 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=Z5ezsReZcxU

Ryan Reynolds u subotu je objavio teaser za drugi nastavak filma o ekscentričnom antijunaku Deadpoolu koji je na iznenađenje mnogih postao veliki hit. Teaser ne otkriva mnogo o događajima koje bismo mogli očekivati u drugom nastavku, ali djeluje kao obećanje da će Deadpool biti jednako šarmantan kao i u prvom pojavljivanju.

Tijekom Deadpoolove velike i dugotrajne akcije presvlačenja u svoje superusko odjelce, u pozadini se čuje tema iz Supermana, ali za razliku od ovog klasičnog stripovskog junaka, Deadpool ne spašava dan. No, ipak se uspije nagraditi sladoledom.

Kroz ove tri minute, osim Reynoldsove pozadine, na vratima telefonske govornice uspijeva se nazrijeti grafit ‘Nathan Summers cumming soon‘ koji upućuje na to da će se u filmu pojaviti Cable a.k.a. Nathan Summers, lik iz X-Mena.

Teaser ne odaje ni kada bismo mogli očekivati početak prikazivanja, umjesto toga na kraju se pojavljuje natpis ‘not soon enough‘, ali prema službenim informacijama, film bi mogao početi puniti kino dvorane u ožujku 2018.

20. travanj 2024 01:55