Aktualno
StoryEditor

Teva: Centar financijskih aktivnosti Zagreb preuzima i Južnu Ameriku

29. Srpanj 2017.

Pri kraju je proces objedinjavanja usluga transakcijskih financija za europske članice Teva grupe koje se odvijaju preko Centra financijskih aktivnosti Zagreb (Shared Service Center Zagreb – SSC), koji posluje u okviru Plive. SSC je od svog osnutka, 2014. godine, objedinio usluge transakcijskih financija svih većih europskih lokacija i podržava brojne zemlje u Europi, kao što su Njemačka, Španjolska, Italija, Velika Britanija, Švicarska i druge. Proces objedinjavanja EU-operacija završava se ovih dana uključivanjem Francuske kao posljednje veće zemlje kojoj će se usluge uskoro pružati iz Zagreba.

>>>Tevin Centar financijskih aktivnosti Zagreb najavio širenje i nove usluge

Istovremeno je zagrebački SSC počeo preuzimati i zemlje Južne Amerike, zbog čega će morati povećati broj zaposlenika, kojih sada ima 90. Osim širenja poslovanja na nove zemlje, razmatraju se i nove usluge korisnicima.

>>>Tevin financijski centar u Zagrebu ‘preuzima Europu’, otvara 30-ak radnih mjesta

Za obavljanje tog posla Plivi, kojoj je na čelu Mihael Furjan, kontinuirano trebaju kvalitetni stručnjaci financijskog profila koji tečno govore nekoliko stranih jezika. Iz Plive stoga pozivaju takve stručnjake da im se prijave preko obrasca na njihovoj internetskoj stranici. Uslijed očekivanog rasta poslovanja u nadolazećem razdoblju Centar je upravo u postupku seljenja na novu lokaciju – iz Green Golda, gdje mu uredi postaju pretijesni, seli se u urede u Hoto tornju, gdje će se moći smjestiti 115 djelatnika.

16. travanj 2024 14:02