Aktualno
StoryEditor

Treći Brave New World je pred vratima

16. Listopad 2018.

HUB385 centar znanja i inovacija treću godinu zaredom organizira Brave New World (BNW), najveći festival novih tehnologija. HUB385 će od 18. do 20. listopada postati prava mala tech oaza za sve digitalne fanatike, znatiželjnike, ali i laike koji tek žele obogatiti svoje znanje o tehnologijama budućnosti.

Brave New World najveći je regionalni festival takve vrste koji okuplja inovatore, programere, dizajnere, regionalnu i inozemnu start-up zajednicu kao i poslovnu zajednicu uključenu u razvoj tehnologija novog doba. BNW nudi tehnološkim entuzijastima, inženjerima i svima zainteresiranima mogućnost besplatne edukacije i upoznavanje s tehnološkim izazovima budućnosti -  bilo da su to znanja o robotici, programiranju ili nekoj sličnoj tehnološkoj vještini.

Kroz tri dana festivala, sudionici će imati priliku prisustvovati na velikom broju besplatnih radionica za djecu i odrasle, prijaviti se na izbor naj robota i osvojiti vrijedne nagrade te poslušati neka od zanimljivih predavanja, panela i meetupa. Među sudionicima koji će biti dio ovogodišnjeg festivala su Boris Jokić, Jan Šnajder, Sven Maričić, Marko Kovač, Marko Mišulić, Alan Sumina, Albert Gajšek i Ivan Mrvoš.

BNW je zbog svoje jedinstvenosti osvojio strukovnu nagradu RSVP kao najbolji neprofitni/društveno korisni događaj stoga ne čudi da ga kao sponzori podržavaju brojni domaći, ali i globalni brendovi: A1, Atlantic Grupa, AD plastika, Cetina, Croatia osiguranje, Include, RIT, Funderbeam te SAP. Neki od partnera ovog inovativnog festivala tehnologija su Centar karijera s FER-a i Inovativni centar Nikole Tesle (INCENT), Laboratorij zabave, HROBOS, UBIK, Gradionica, STEMI, iTrainer, Smart play, Hrvatska start up nacija, Svinaweb, Poslovna inteligencija, Makerbuino i Innovatio consilium.

Svi tehnološki entuzijasti i više su nego dobrodošli ovog vikenda u HUB385. Sva događanja u sklopu BNW-a potpuno su besplatna. Prijava je potrebna samo za radionice i nalazi se na službenoj stranici: https://hub385.com/brave-new-world.

BNW je savršena prilika za provesti edukativan vikend od kojeg će profitirati cijela obitelj, i roditelji i djeca. Čak su i kućni ljubimci dobrodošli.

26. svibanj 2024 10:58