Aktualno
StoryEditor

Tržišni trendovi: HONOR u Europi zabilježio rast od 400%

19. Lipanj 2023.
RD Expertise Honor
HONOR dosad uložio više od 20 milijuna dolara u sofisticiranu opremu za testiranje kvalitete u svom globalnom centru za usklađenost i testiranje

Novo tržišno izvješće globalne tvrtke za istraživanje tržišta tehnologije Counterpoint Research pokazalo je inozemni rast globalnog tehnološkog brenda HONOR na ključnim prekomorskim tržištima, uključujući Europu, Bliski istok i Latinsku Ameriku. Impresivan rast od 400% zabilježen je u Europi, zahvaljujući rastućem portfelju i partnerstvu s velikim operaterima, kao što su Three (UK) te Orange i SFR (Francuska), te je tvrtka u dobroj poziciji da zadrži zamah s dobro recenziranim uređajima Magic5 Pro i Magic Vs. Pritom, Magic5 Pro je HONOR-ov dosad najambiciozniji flagship proizvod i kontinuirano dobiva pozitivne ocjene vodećih, svjetskih i domaćih tehnoloških portala, a ujedno je i na vrhu DXOMARK-ove globalne ljestvice kamera i zaslona.

image

Reliabilit Lab_1 Honor

foto

- Hrvatska nam je jedno od ključnih regionalnih tržišta na kojem u narednom razdoblju planiramo proširiti naš portfelj proizvoda. Korisnici u Hrvatskoj uskoro će se moći uvjeriti u inovacije i tehnološke mogućnosti brojnih HONOR uređaja, poput pametnih telefona, prijenosnih računala, pametnih ekrana, tableta, nosivih uređaja, TrueWireless slušalica i rutera. Pred nama su uzbudljiva vremena - ističe Bruce Huang, HONOR CEO za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju.

Uz Europu, Latinska Amerika postala je HONOR-ova najbrže rastuća prekomorska regija, s isporukama koje su porasle gotovo osam puta, a HONOR je prepoznao i Bliski istok kao ključnu regiju rasta, s tri tržišta koja ulaze u prvih pet. U budućnosti, Counterpoint predviđa stabilan rast za HONOR, posebno na ključnim tržištima, kao što su UK, Francuska, Njemačka, Meksiko, Kolumbija, Peru i odabrane zemlje u MEA.

image

Honor H

foto

Vrijedna ulaganja

HONOR veliku pozornost kontinuirano posvećuje istraživanju i razvoju, kao i pomicanju granica u razvoju novih tehnologija, a dosad su uložili više od 20 milijuna dolara u sofisticiranu opremu za testiranje kvalitete u svom globalnom centru za usklađenost i testiranje (GCTC). HONOR tako provodi interne testove za provjeru više od 200 certifikacijskih standarda, uključujući certifikat Conformité Européenne (CE).

Od početka razvoja proizvoda do masovne proizvodnje, proizvodi tvrtke HONOR zadovoljavaju najstrože svjetske standarde kako bi krajnjim korisnicima pružili najbolju kvalitetu. S tim ciljem, HONOR provodi više od 260 testova na tisućama različitih komponenti pametnih telefona, osiguravajući da je i HONOR Magic5 Pro, koji je odnedavno dostupan u Hrvatskoj, uistinu izrađen da traje i bude pouzdan mobilni uređaj za globalne korisnike.

image

Reliability lab

foto

Istraživanja su fokusirana i na sigurno korištenje pametnih telefona, posebice kad su u pitanju zdravlje i zaštita očiju. Tako je nedavno predstavljeni HONOR Magic5 Pro postao i prvi pametni telefon s TÜV Rheinland Circadian Friendly certifikatom, koji podržava Circadian Night Display opciju. Riječ je o funkciji koja ne ometa san jer regulira plavu svjetlost i nježno mijenja noćnu temperaturu boja na prirodan način. Prema HONOR-ovim laboratorijskim testovima, ova značajka može povećati izlučivanje melatonina do 20% unutar tri sata, pomažući korisnicima da se bolje naspavaju.

Fokus na sigurnost i zdravlje korisnika vidi se i u kvaliteti kontroliranog laboratorijskog okruženja za testiranje količine radiofrekventnog zračenja koje tijelo apsorbira korištenjem telefona (SAR) te iskustva povezivosti i mobilne komunikacije. OTA (Over-the-Air) testiranje wireless performansi i SAR (Specific Absorption Rate) vrijednosti često su suprotni koncepti i teško ih je uravnotežiti. Međutim, HONOR-ov globalni centar za usklađenost i testiranje pomaže proizvodima da isporuče najbolje performanse povezivanja u klasi, a istovremeno održavaju dosljedno niže SAR vrijednost u cilju sigurnost korisnika.

image

Eye caring tech

foto

U tu je svrhu HONOR-ova SAR ocjena za masovnu proizvodnju 35% niža od zahtjeva sukladnosti. HONOR provodi SAR testove na svakoj pojedinačnoj seriji uređaja i jedini je OEM (Original Equipment Manufacturer) koji ima Qualcommov Smart-Transmit SAR certifikat. Kao priznanje za ovakve mogućnosti testiranja, Vodafone je HONOR-ovim SAR laboratorijima dodijelio certifikat, koji se dodjeljuje samo 8% usporedivih objekata za testiranje u Kini.

U najavi novi uređaj i za Hrvatsko tržište

HONOR za početak srpnja s velikim uzbuđenjem najavljuje veliku europsku premijeru novih HONOR 90 i HONOR 90 Lite pametnih telefona. Nova serija vrhunskih HONOR 90 uređaja, koji pripadaju višem srednjem cjenovnom razredu, službeno će se prezentirati 6. srpnja, na nikad uzbudljivijem lauch eventu u Parizu.

Nadolazeća serija HONOR 90 bit će značajna nadogradnja u odnosu na seriju telefona HONOR 80. Bilo da se radi o privlačnom dizajnu, iznenađujuće brzim performansama ili kameri koju pokreće umjetna inteligencija, telefoni serije HONOR 90 imaju za cilj dokazati da srednja klasa više ne znači prosječnost. HONOR tako govori o impresivnim specifikacijama i inovativnim značajkama koje bi nove pametne telefone mogle dodatno pozicionirati na tržištu srednje klase.

Novi uređaji će tijekom srpnja biti dostupni u prodaji i u Hrvatskoj.

image

Save the date Honor

foto

Cjelokupno izvješće može se pročitati ovdje.

02. svibanj 2024 18:51