Aktualno
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi direktori lanca Daily Press, kladionice Favorit…

28. Siječanj 2019.

Željko Petrić novi je direktor tvrtke NLK d.o.o. iz Zagreba. Riječ je o trgovcu duhanskih proizvoda, koji ima lanac sa više od 40 kioska i shopova Daily Press. Dosadašnji direktor Josip Živković  vodio je tvrtku samo devet mjeseci, od travnja 2018., kad je  tvrtka AUTORITAS INVESTMENTS d.o.o. iz Srbije (preko tvrtke VELETABAK iz Zagreba) izašla iz suvlasništva, a jedini vlasnik Jušte Puharić opozvao članove uprave Tomislava Klišanina i Roberta Matijevića.

Ante Biočić novi je direktor tvrtke FAVORIT SPORTSKA KLADIONICA d.o.o. iz Zagreba. Na toj je poziciji zamijenio Zvonimira Maslaća.

[caption id="attachment_373580" align="alignright" width="163"] Željko Petrić, Foto: Linkedin[/caption]

Andrea Chittaro novi je član uprave tvrtke ACCIAIERIE BERTOLI SAFAU SISAK (ABS, nekadašnja VALJAONICA CIJEVI SISAK) umjesto Giuseppea Flaboree. U upravi su ostali Marko Clemente (predsjednik) i Giuseppe Giacomini.

Sebastian Miše izašao je iz suvlasništva u tvrtki GTP USLUGE d.o.o. iz Zagreba, i nije više prokurist. Silvijo Pale-Halić ostao je jedini vlasnik i direktor.

Ratimir Lipovšćak postao je suvlasnik tvrtke KROKI NAUTIKA d.o.o. iz Zagreba, u kojoj je i prokurist.  Vlasništvo je s njim podijelila Vesna Lipovšćak, a direktor je Luka Lipovšćak.

Mate Omazić novi je vlasnik i prokurist tvrtke PLANKOS d.o.o. iz Zagreba umjesto Jakova Omazića, koji je ostao na direktorskoj poziciji.

Lidija Kesegi-Biljan direktorsku poziciju u tvrtki KTL-PROMET d.o.o. iz Zagreba zamijenila je prokurom. Vlasnik Dražen Kratofil sad je i jedini direktor.

Tihana Pelin-Kuna nova je direktorica komunalne tvrtke URBANIZAM d.o.o. iz Valpova umjesto Željka Harkanovca, koji je opozvan 8. siječnja.

Sandro Abram imenovan je članom nadzornog odbora HRVATSKOG OPERATORA PRIJENOSNOG SUSTAVA (HOPS d.o.o.) umjesto Dinka Andabake.

Ante Gavran napredovao je iz člana u predsjednika nadzornog odbora  CROATIA OSIGURANJA MIROVINSKOG DRUŠTVA ZA UPRAVLJANJE DOBROVOLJNIM MIROVINSKIM FONDOM d.o.o. umjesto Dalibora Fella, koji je prestao biti član NO-a. Umjesto njega imenovan je Nenad Crnković. U NO-u su još Mario Puljiz (zamjenik predsjednika), Hrvoje Pauković i Mario Lučić.

Christian Adolf Matthias Gutgsell postao je predsjednik Uprave tvrtke KM KOVNICA d.o.o. iz Pisarovine. Vlasnica Anna Gutgsell dosadašnjim direktorima Hans-Jörg Leuzeu i Danielu Hrupu namijenila je funkciju članova uprave.

Tvrtka HELLEN‘S ROCK CAPITAL LTD izašla je iz vlasničke strukture tvrtke iON STUDIO d.o.o. iz Zagreba, pa je druga ciparska tvrtka SB VENTURES 1 LTD ostala jedini vlasnik. Tvrtku i dalje vode direktor Ivan Lulić i prokurist Petar Kujundžić.

15. travanj 2024 19:39