Aktualno
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi šefovi kluba Aquarius, Zadarkomerca, Osječke pivovare…

15. Kolovoz 2019.

Davor Sertić novi je direktor OSJEČKE PIVOVARE umjesto opozvanog Petra Paulika, a istovremeno je Zdeslavu Bičaniću oduzeta prokura. Prihodi ove tvrtke Ivana Komaka lani su smanjeni 25 posto (za 3,88 milijuna kuna), i iskazan je gubitak od 3,2 milijuna kuna.

Dejan Labor novi je direktor AQUARIUS-KLUBA iz Zagreba umjesto suvlasnika Miljenka Zadre i Zrina Alpeze, koji su se povukli iz upravljanja.

Marica Nekić nova je stečajna upraviteljica ZADARKOMERCA, tvrtke u vlasništvu Ante Jurjevića, umjesto razriješenog Željka Vrkića.

Mati Valčiću oduzeta je prokura u TANKERSKOJ PLOVIDBI iz Zadra, a Uprava (predsjednik Mario Pavić, te Nikola Koščica i Ivan Pupovac) dobila je novi mandat.

Lani Klubičko Runtić oduzeta je prokura u RIMAC AUTOMOBILIMA.

Dosadašnja zamjenica predsjednika NO-a NAFTNIH TERMINALA FEDERACIJE iz Ploča Edina Razić nova je članica Uprave umjesto Armina Omerike, a Kemal Tinjak novi je zamjenik predsjednika NO-a.

Iz ADRIADIESELA iz Karlovca, koji je u većinskom vlasništvu Nenada Končara, izdvojena je tvrtka ADRIADIESEL GREEN ENERGY, a Danijel Hruškovec nije više član Uprave ADRIADESELA.

Sladoljub Pezerović novi je direktor GEOTEHNIKE iz Selca umjesto Marija Lasana, kojem je dodijeljena prokura.

Iz vlasničke strukture PIK-ESOPA izašlo je 16 suvlasnika, pa ih je sad ostalo 76. Oni zajedno najveći su pojedinačni dioničar PIK-a RIJEKA, sa 28,85% dionica.

U vlasničku strukturu RIJEKAPROJEKT – VODOGRADNJE umjesto Miladina Stanojevića ušli su Ivan Stanojević Grčar, Suzana Tonšić i Nevena Dragičević. Oni su suvlasnici zajedno s Lidijom Stanić, Davorkom Breulj i Darkom Tonšićem, koji je i direktor tvrtke.

Csaba Gyarmati, Valeriu-Adrian Ion i Marko Grubišić novi su direktori tvrtke ISTYLE iz Zagreba umjesto Gábora Tamása.

Tvrtka PERSPEKTIVA iz Splita u vlasništvu Jagode Korde izašla je iz suvlasništva u P.B. INŽENJERINGU iz Zagreba, pa je sad Branko Perković jedini vlasnik.

Vlasnica V GRUPE iz Zaprešića Ankica Vrbanc ostala je jedina direktorica  nakon što je odlučila da Konrad Puškarić i Hrvoje Jurković prestanu biti direktori.

24. travanj 2024 08:31