Poslovna scena
StoryEditor

Abrakadabra otvara ured u Rusiji

11. Rujan 2012.
Piše:
lider.media

Abrakadabra integrirane komunikacije, regionalna grupacija za pružanje usluga na području odnosa s javnošću i komunikacijskog menadžmenta uskoro kreće sa širenjem poslovanja na novim tržištima.

- Već u prvih šest mjeseci ove godine ostvarili smo planirani konsolidirani rast prihoda od 33 posto, pa su stvoreni uvjeti za nastavak razvoja kompanije koja ima urede u Hrvatskoj i Srbiji te posljednje dvije godine djeluje na području jugoistočne Europe – poručuju iz Abrakadabre koja se može pohvaliti s 67 posto izvoza u ukupnom prometu.

Novi poslovni iskorak u inozemstvu bit će otvaranje ureda u Rusiji, koje se očekuje početkom 2013. godine. U sklopu reorganizacije Abrakadabra grupe, dosadašnji account direktor Krešimir Dominić preuzeo je novu ulogu – direktora planiranja i razvoja, a na poziciju account direktora imenovan je Marko Galić, dugogodišnji account manager u tvrtki.Abrakadabra je od danas jača i za dva nova člana. Timu ‘čarobnjaka‘ pridružila se Slađana Lučić koja će kroz ulogu PR managera brinuti o svim komunikacijskim aspektima ključnih klijenata tvrtke. Lučić u Abrakadabru dolazi s pozicije urednika u informativnom programu RTL Televizije. Abrakadabri se pridružio i novinar Tomislav Grdić, koji na poziciju PR executive seniora u agenciji stiže s uredničkog mjesta u tjedniku Nacional.

16. travanj 2024 19:56