Poslovna scena
StoryEditor

Agrofructusu priznanje Business Partner 2015. u Beogradu

17. Lipanj 2015.

Na dodjeli priznanja za najbolju regionalnu kompaniju za koju su se u ovom 21. izboru u Beogradu natjecale tvrtke iz 13 zemalja, titulu Business Partner 2015. osvojila je tvrtka AgroFructus iz Donjeg Miholjca.

AgroFructus je specijalizirana tvrtka za proizvodnju, otkup, skladištenje i prodaju svježeg i prerađenog voća i povrća, a s dugogodišnjom tradicijom, iskustvom i vještinama u poslovanju s voćem i povrćem AgroFructus je kao krovna tvrtka oko sebe stvorila AgroFructus Grupu koja je jedna od vodećih regionalnih grupacija u svojoj branši. AgroFructus Grupu iz istoimenu tvrtku osnivača i vlasnika Denisa Matijevića, i njene otkupne stanice u Donjem Miholjcu, Lozanu, Puli i Opuzenu, te njene podružnice u Čapljini i Laktašima u BiH i u Strumici u Makedoniji, čine pridružene tvrtke Eurovoće iz Donjeg Miholjca, Marinada iz Slatine i Bios iz Varaždina.

Godišnjim prometom od preko 600 milijuna kuna AgroFructus Grupa s 500 stalno zaposlenih ima uhodanu poslovnu suradnju s 3.000 kooperanata i godišnje otkupi oko sto tisuća tona voća i povrća. Uz suradnju sa svim važnijim trgovačkim lancima prisutnima na hrvatskom tržištu, AgroFructus Grupa oko 20 posto svoje realizacije ostvaruje izvozom na tržišta Australije, Kanade, SAD-a, Rusije, Švicarske, Švedske, Njemačke, Češke, Slovenije, BiH, Srbije, Makedonije, Libije i Izraela. Svoju tržišnu poziciju AgroFructus Grupa održava stalnim ulaganjima u kadrove, tehnologiju prerade i proizvodnje, te u osuvremenjavanje kapaciteta za skladištenje, sortiranje i pakiranje.

28. travanj 2024 12:20