Poslovna scena
StoryEditor

Agrokor otvorio Super Konzum Radnička - trgovinu za potpuno novi doživljaj kupnje

17. Prosinac 2015.

Ovo je kruna Agrokorovog preuzimanja Mercatora, rekao je Darko Knez na otvorenju novog Super Konzuma Radnička, inače bivšeg Mercator centra.

Nova trgovina, u čiju je obnovu uloženo 30 milijuna kuna, zapošljava 166 osoba, a kako je Knez rekao to su najbolji ljudi  iz oba centra - Konzuma i Mercatora.

- Ovo nije samo trgovina nego i potpuno novi doživljaj kupnje prilagođen potrebama modernog kupca i njegovom užurbanom i zahtjevnom životu, kaže Knez.

U ovoj trgovini u Super Konzumu Radnička kupac ulazi u Juice bar, slijedi Gastroteka u kojoj se po zahtjevu kupca pripremaju brojna i raznolika jela, a uz vrhunsku mesnicu, ribarnicu i ostale odjele uobičajene za Konzum, posebno se izdvaja odjel za najmlađe Dream factory u kojem su zastupljene sve najmodernije i najbolje igračke. Uz to u klopu centra otvoren je britanski modni brend F&F, franšiza koju Agrokor predstavlja hrvatskoj javnosti. Prvi F&F otvoren je nedavno u Zadru, a do kraja 2016. planira se u Hrvatskoj otvoriti 7 do 8 takvih dućana s muškom, ženskom i dječjom konfekcijom.

Napominjemo kako je Agrokor uzeo franšizu za zemlje bivše Jugoslavije i planira se širiti na susjedna tržišta.

28. travanj 2024 20:50