Poslovna scena
StoryEditor

Atlas uveo redovnu brodsku liniju Istra- Venecija

20. Lipanj 2012.
Piše:
lider.media

Atlas je uveo redovnu brodsku liniju Istra- Venecija, pa se tako brodovima flote adriatica.net Grupe (Prince of Venice i Adriatic Jet) spaja Poreč, Umag, Rovinj i Pula s Venecijom.

Razlozi uvođenja ove linije, kažu u Atlasu, su dvostruki. Venecija ima puno zrakoplovnih linija, a individualnim putnicima koji slijeću u Veneciju ovo je idealan način prijevoza do željenog odredišta u Istri (svega 2 i pol sata vožnje, klimatizirani brodovi). Prednost je i što Atlas osim prijevoza iz Venecije do gradova nudi i organizirane transfere do samih hotela u Istri i na Kvarneru.

- S druge strane, ovaj produkt podjednako je zanimljiv i domaćim i stranim gostima koji žele tijekom odmora posjetiti Veneciju. U strukturi gostiju među najbrojnijima su oni iz zemalja Europske unije (Njemačka, Nizozemska, Austrija..), no bilježimo i znatan porast interesa s domaćeg tržišta, kojem je izlet ponuđen i u Atlasovoj prodajnoj mreži u kontinentalnoj Hrvatskoj, kao i putem online prodajnog kanala adriatica.net-a - kažu u kompaniji. Cijena izleta iznosi 389 kuna po osobi i uključuje vožnju brodom, razgled grada i posjet radionici Murano stakla.

26. travanj 2024 09:55