Poslovna scena
StoryEditor

Borovo počinje s izvozom obuće u Kanadu

16. Siječanj 2016.
Piše:
lider.media

Prije godine dana, posredstvom kanadskog veleposlanstva, Borovo je stupilo u kontakt s kanadskim distributerom obuće Global Shoes Connection iz Vancouvera. Prepoznavši potencijale ove suradnje s obje strane, dogovorena je konkretna suradnja.

Kako tvrde u Borovu, prva narudžba obuće spremna je za isporuku te će krenuti za Kanadu 15-og veljače. U ovoj pošiljci naći će se najdugovječniji brand Borova, platneno gumena tenisica koja osvaja poklonike svih dobnih skupina od 1976. godine, Startas. Uz Startas, prvu narudžbu upotpunjuje i novi modni brand koji je u kratkom vremenskom roku osvojio srca mnogih modnih zaljubljenica u vječni model udobne cipele nosive u svim prilikama, My Ballerinas. Kreativnost, fleksibilnost i nadasve stručnost vlastite proizvodnje i dizajnerskog tima utkani su u ovu obuću i opravdavaju odabir baš ovih modela.

I francuski veleposlanik Daniel Maksymiuk posjetio je Borovo na poziv predsjednika Uprave Gordana Kolundžića povodom početka ove suradnje.

- Vjerujemo kako će Startas i My Ballerinas prenijeti samu misiju Borova – ručna izrada, hrvatska proizvodnja i upotreba prirodnih materijala, te tako pronaći svoje mjesto u modnim kombinacijama diljem Kanade. Borovo kao najveći i najstariji hrvatski proizvođač obuće ovime nastavlja izvoz na globalno tržište, navode u Borovu .

20. travanj 2024 02:52