Poslovna scena
StoryEditor

Borovo sa Startasicama u pohodu na hrvatske škole

12. Lipanj 2016.

Prije nekoliko dana Borovo je obilježilo 85 godina otkad je u Vukovaru proizveden prvi par cipela. Javnost je posljednjih godina prihvatila apele Uprave, kojoj je na čelu Gordan Kolundžić, da se toj tvrtki pomogne u oporavku kupnjom obuće proizvedene u njoj. Najnovija je inicijativa stigla iz OŠ Eugena Kumičića iz Velike Gorice. Predsjednik Vijeća roditelja u toj školi predložio je roditeljima da se za  950 učenika kupe startasice Borova i tako pomogne razvoju vukovarskoga gospodarstva.

– Ta akcija još nije provedena. Zatražena je ponuda od 950 pari startasica po 89 kuna plus PDV. Bude li se složilo dovoljno roditelja, akcija će se realizirati po toj cijeni. Osim te osnovne škole o prodaji startasica pregovaramo s još nekoliko škola i vrtića, ali sve je u fazi pripreme. Bilo bi nam drago da se i ostale škole priključe akciji i tako podupru Borovo, a roditelji svojoj djeci priušte kvalitetnu obuću za školske dane, izvorno hrvatski proizvod, ručno izrađen od kvalitetnih prirodnih materijala - kaže Martina Tomljenović, marketinška direktorica Borova.

– Nije prvi put da škole pokazuju zanimanje za obuću Borova. Dobili smo više upita osnovnih i srednjih škola koje žele da naš Startas postane obuća za njihove učenike – kaže Tomljenović.

27. travanj 2024 23:19