Poslovna scena
StoryEditor

Čak 27 hrvatskih obrtnika na sajmu u Münchenu

22. Veljača 2016.

Na Međunarodnom sajmu obrtništva (IHM) koji se održava od 24. veljače do 1. ožujka u Münchenu, predstavit će se 27 hrvatskih obrtnika, izvijestili su u ponedjeljak iz Hrvatske obrtničke komore (HOK) koja je organizator nastupa hrvatskih obrtnika na tom sajmu.

Na izlagačkoj površini od 32 četvorna metra, uz financijsku potporu HOK-a nastupit će 27 izlagača, od čega njih 8 prvi puta.

Tako će primjerice obrt EPO-energetsko procesna oprema iz Oroslavja  predstaviti novi proizvod - model vakuum agregata, a ZOMA proizvodno-uslužni obrt iz Siska izložit će novu liniju proizvoda - sobnih vrata, ALU i PVC energetski učinkovite stolarije.Stolarija Bekić iz Sesveta na sajmu nastupa prvi puta i predstaviti će model vrata kao i uzorke namještaja.

Parketar Ćurić-Slavonica iz Piškorevaca predstavlja se također prvi puta, prezentirajući široku paletu ponude parketa, od parketa egzotičnih drvnih sirovina, do pouzdanih i kvalitetnih slavonskih hrastovih parketa pod jedinstvenim brandom - Slavonica.

MGV Obrt metalna galanterija Vedriš iz Bjelovara prvim nastupom na sajmu prezentirat će uzorke proizvoda i nove proizvode iz domene gromobranskog i ovjesnog pribora, a Roto kruna iz Velike Gorice i ove godine će izložiti svoju poznatu inovaciju Roto rašpu.

HOK organizira i sufinancira nastup svojih članova na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu od 1995. godine. Ovogodišnji nastup je 22. uzastopni nastup HOK-a na tom najvećem europskom međunarodnom sajmu obrtništva.

U organizaciji i uz financijsku potporu HOK-a  od 1995. do 2015. na IHM-u je nastupilo više od 870 izlagača.

30. travanj 2024 05:19