Poslovna scena
StoryEditor

CineStar otvorio novi multipleks u Novom Sadu

26. Srpanj 2016.
Piše:
lider.media

Novootvoreni multipleks u Novom Sadu najnovija je investicija Blitz-CineStara čime je nastavljen investicijski ciklus kojeg ovaj kinoprikazivač kontinuirano provodi posljednjih 13 godina. Multipleks u Novom Sadu prostire se na 5.000 kvadrata, s ukupno deset dvorana te gotovo 1.400 sjedećih mjesta, što ga čini najvećim i najmodernijim multipleksom u Srbiji. U tri radna dana nove kino dvorane posjetilo je preko 5500 ljudi, navode u Blitz-CineStaru.

Najveći interes gledatelja zabilježen je za 4DX dvoranu, prvu i jedinu takvu u Srbiji. Ova dvorana zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji i specijalnim okolišnim efektima, odnosno sjedalima koja se pokreću i efektima poput vjetra, magle, mjehurića i mirisa koji su sinkronizirani s događajima na platnu, gledateljima pruža potpuno uključujuće kino iskustvo. Uz 4DX dvoranu u novosadskom CineStar multipleksu nalaze se, među ostalim, i RealD 3D dvorane, kao i eXtreme dvorana.

Multipleks Novi Sad najnovija je investicija Blitz-CineStara realizirana u 13 godina dugom investicijskom ciklusu, kroz koji je u regiji otvoreno ukupno 17 multipleksa, a ovaj treći multipleks u Srbiji ujedno je i najambiciozniji projekt u toj zemlji. Među nadolazećim investicijama treba spomenuti dva nova projekta koja su u fazi realizacije. Riječ je o multipleksima koji će se otvoriti u splitskom trgovačkom centru Mall of Split i zagrebačkom Centru Kaptol, gdje će biti smješten dizajnerski i konceptualno jedinstven multipleks CineStara.

Ukupno gledajući, Blitz-CineStar multipleksi u regiji trenutno broje 110 dvorana s gotovo 19.000 sjedala, što Blitz-CineStar s očekivanih gotovo četiri milijuna posjetitelja godišnje čini najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u ovom dijelu Europe, zaključuju u Blitz-CineStaru.

22. travanj 2024 23:30