Poslovna scena
StoryEditor

Feravino osvojilo međunarodne nagrade

29. Svibanj 2013.
Piše:
lider.media

Feravino je tijekom svibnja osvojilo nagrade i priznanja za svoja vina Frankovka Miraz 2009. i Syrah Miraz 2009.

Kao relativno mlada slavonska vinarija smještena u Feričanskom vinogorju, ponovno je na međunarodnom ocjenjivanju vina Decanter 2013. kao i na međunarodnom natjecanju Syrah vina Syrah du Monde 2013. potvrdila svoju kontinuiranu kvalitetu. Na londonskom Decanteru, svjetskom vinskom ocjenjivačkom natjecanju, vina Frankovka Miraz 2009. po drugi puta, a Syrah Miraz 2009. po prvi puta osvojili su brončane medalje.

- Razvojna strategija Feravina d.o.o. iz Feričanaca bazira se na proizvodnji crnih vina. Već godinama poznati kao najbolji proizvođači Frankovke u Hrvatskoj, zaključili smo da bi mogli ozbiljno pristupiti toj vrlo interesantnoj, ali svjetski ne baš tako priznatoj i poznatoj sorti grožđa, i proučiti što ona može maksimalno pružiti. Osvajanjem ovih dvaju prestižnih nagrada, otvara nam se Britansko tržište, na kojem smo započeli poslovnu suradnju - istaknula je Jenette-Marija Šimić, voditeljica marketinga i odnosa s javnošću tvrtke Feravino.

Na 7. izdanju Syrah du Monde, međunarodnom natjecanju Syrah vina, Miraz Syrah 2009. Feravina osvojio je srebrnu medalju.

29. travanj 2024 22:45