Poslovna scena
StoryEditor

Godišnja konferencija Lufthansa City Center u Dubrovačkim vrtovima sunca

06. Studeni 2013.
Piše:
lider.media

Lufthansa City Center, jedna od vodećih mreža luksuznih turističkih agencija održava svoju godišnju konferenciju „LCC - General Assembly 2013“ od 7. do 10. studenog 2013. u Radisson Blu Resort & Spa u Dubrovačkim Vrtovima Sunca.

Konferencija će okupiti više od 500 vlasnika i direktora turističkih agencija, članica Lufthansa City Centre mreže. Sudionike koji dolaze iz 80 različitih zemalja svijeta u Radisson Blu Resort & Spa u Dubrovačkim Vrtovima Sunca očekuje bogat program sa mnoštvom utjecajnih govornika, zanimljivih radionica i posjeta najvažnijih lokacija u destinaciji. Tema ovogodišnje konferencije je razvoj i trendovi globalnog tržišta u turističkoj industriji.

Ovaj odabir još jednom potvrđuje Dubrovnik kao jednu od najboljih kongresnih destinacija svijeta, te Radisson Blu Resort & Spa u Dubrovačkim Vrtovima Sunca kao jednog od vodećih konferencijskih centara u regiji, kojemu ova konferencija dolazi kao kruna najuspješnije sezone u kojoj se održalo preko 90 različitih kongresa, sastanaka i događanja.

19. svibanj 2024 02:25