Poslovna scena
StoryEditor

Hana Naoulo Bego imenovana direktoricom ljudskih potencijala tvrtke Sedam IT

12. Veljača 2015.
Piše:
lider.media

Ostvarujući svoju strategiju razvoja i regionalnog širenja tvrtka Sedam IT osnažila je menadžment i imenovala Hanu Naoulo Bego direktoricom ljudskih potencijala. Svjesni važnosti upravljanja ljudskim potencijalima u ekonomiji kontinuiranih promjena Sedam IT otvara novo poglavlje svoga poslovanja kako bi realizirala preduvjete za stabilan rast i razvoj.

Hana Naoulo Bego na svojoj novoj poziciji bit će zadužena za strategiju upravljanja ljudskim potencijalima u tvrtki Sedam IT uključujući i upravljanje cjelokupnim selekcijskim procesom. Kreiranje i upravljanje organizacijskom kulturom tvrtke jedan je od ključnih čimbenika kojima će tvrtka predstaviti svoje komparativne prednosti u regiji. S iskustvom rada u SAP sučelju te u vodećem svjetskom rješenju za upravljanje ljudskim resursima SAP Success Factors i SAP Jam, Hana će kreirati i upravljati sustavom obrazovanja i razvoja zaposlenika te pravodobnim prepoznavanjem talenata. Kreirajući sustav plaća i nagrađivanja zaposlenika i stručnjaka, Hana će biti i kontinuirana podrška Upravi tvrtke i menadžmentu.

Povodom imenovane Hane na poziciju direktorice ljudskih potencijala, članica Uprave Sedam IT, Irena Kevo istaknula je: ‘Naša odluka da tim obogatimo sa stručnjakinjom zavidnog iskustva i obrazovanja iz područja upravljanja ljudskim potencijalima pokazuje našu spremnost otvaranja novog strateškog poglavlja. Naše dugogodišnje opredjeljenje i fokus na ulaganje i razvoj ljudskog kapitala i organizacijske kulture u Sedam IT-u ovom smo akvizicijom doveli na višu razinu. Uvjereni smo kako će Hana svojim znanjem, iskustvom te vrijednostima koje se snažno nastavljaju na kulturu i vrijednosti Sedmice, doprinijeti ostvarenju  našeg cilja. Srdačno ju pozdravljamo i želimo uspješan zajednički rad.‘

Hana Naoulo Bego diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 2005. godine. Magistrirala je 2011. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Organizacija i menadžment, gdje je branila rad pod nazivom ‘Upravljanje talentima u vrijeme krize‘. Objavila je dva stručna članka na temu upravljanja talentima. Karijeru je započela 2005. godine u Getrou kao mlađa asistentica selekcije i razvoja. Potom svoju karijeru nastavlja u Coca-Coli na mnogim pozicijama u odjelu za ljudske potencijale, od pripravnice, preko specijalističkih, voditeljskih i rukovoditeljskih pozicija. Svoju karijeru u Coca Coli zaključila je obnašajući funkciju rukovoditeljice razvoja ljudskih potencijala za poslovnu podršku (HR Business Partner). Nakon Coca Cole, Hana kratko obnaša dužnost izvršne direktorice službe upravljanja ljudskim resursima u Podravskoj banci te za nastavak svoje karijere odabire Sedam IT, jednu od vodećih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga. 

- Iznimna mi je čast pridružiti se timu Sedam IT-a koja kao jedna od vodećih ICT tvrtki uviđa važnost upravljanja jednom od najvećih vrijednosti svake tvrtke, ljudskim potencijalima. Vjerujem kako će moje dosadašnje 10-godišnje iskustvo u području upravljanja ljudskim potencijalima doprinijeti ostvarenju strateških ciljeva tvrtke u području HR-a, osobito u pronalaženju najboljih zaposlenika za tvrtku, obrazovanju i razvoju zaposlenika u skladu s potrebama tvrtke, upravljanju talentima i unaprjeđenju zadovoljstva zaposlenika i organizacijske kulture - zaključila je Hana Naoulo Bego, direktorica ljudskih potencijala u Sedam IT.

19. travanj 2024 02:06