Poslovna scena
StoryEditor

Heineken Hrvatska otvorio donacijski natječaj

01. Veljača 2017.

U sklopu provođenja svoje politike društvene odgovornosti Heineken Hrvatska danas je otvorio donacijski natječaj pod sloganom "Zajedno za bolji  Karlovac i Karlovačku županiju" kojim će se financijski poduprijeti projekti s ciljem podržavanja društvenih aktivnosti i obogaćenja društvenog  života lokalne zajednice na području Grada Karlovca i Karlovačke županije. Svaki sudionik, bilo fizička ili pravna osoba sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, može na natječaj isključivo online obrascem poslati prijavu za samo jedan projekt, a osim važnosti za Grad Karlovac ili bilo koju lokalnu zajednicu na području Karlovačke županije, među kriterijima za odabir dobitnika donacija bit će kvaliteta i originalnost pojedinog projekta, kao i to da se njegova realizacija barem djelomično ili u cijelosti na 2017. godinu.

Iznosi doniranih sredstava za odabrane projekte kreću se od najmanje 15 tisuća kuna do maksimalnih 100 tisuća kuna po projektu, a natječaj se zatvara 28. veljače 2017. godine.

Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica korporativnih komunikacija kompanije Heineken Hrvatska, podsjetila je u priopćenju za medije da je Heineken Hrvatska od 2009. godine, kad je raspisan prvi takav donacijski natječaj, podržao ukupno 148 za lokalne zajednice korisnih i kvalitetnih projekata.

>>>Heineken Hrvatska na tržište izbacio nove brendove

23. travanj 2024 10:43