Poslovna scena
StoryEditor

Institutu IGH posao u Gruziji vrijedan 12,5 milijuna eura

12. Prosinac 2016.

Institut IGH izvijestio je u ponedjeljak da je s gruzijskim ministarstvom regionalnog razvoja i infrastrukture zaključio ugovor o obavljanju nadzora nad popravcima, sanacijom, rekonstrukcijom, izgradnjom te postupcima čišćenja nakon katastrofa na međunarodnim i sekundarnim cestama, vrijedan približno 12,5 milijuna eura bez PDV-a.

Kako se navodi u priopćenju, Institut IGH je u petak zaključio s Odjelom za ceste Ministarstva regionalnog razvoja i infrastrukture Republike Gruzije ugovor o pružanju usluga nadzora nad radovima redovitih popravaka, periodičkih popravaka, sanacije, rekonstrukcije, modernizacije i izgradnje te postupcima čišćenja nakon katastrofa i ostalih događaja više sile i radova na zaštiti obala koji će se izvoditi na međunarodnim i sekundarnim cestama u Republici Gruziji.

Ukupna vrijednost ugovora je 34,4 milijuna gruzijskih larija (GEL), što iznosi približno 12,5 milijuna eura, bez PDV-a. Očekivani neto prihod iznosi 60 posto od ukupne vrijednosti ugovora, odnosno 7,5 milijuna eura.

Rok trajanja ugovora je 36 mjeseci, uz dodatna 24 mjeseca jamstvenog razdoblja, navodi se u priopćenju.

23. travanj 2024 22:37