Poslovna scena
StoryEditor

Iva Kutle iz Digitela prešla u Valamar

07. Svibanj 2012.
Piše:
lider.media

Iva Kutle nova je direktorica marketinga i odnosa s korisnicima u Valamar hotelima i ljetovalištima. U tu je turističku grupu došla iz agencije Digitel gdje je šest godina bila odgovorna za strateško planiranje, razvoj brenda i osmišljavanje marketinških i komunikacijskih strategija.

Posljednjih godinu dana radila je na mjestu predsjednika Uprave. U Valamaru će Iva Kutle upravljati marketinškim aktivnostima i biti odgovorna za strateško planiranje, razvoj međunarodne svijesti o brendu Valamar, kao i koordiniranje svih projekata marketinga, e-marketinga i odnosa s korisnicima.

Valamaru se pridružila i Mirella Premeru na mjestu voditeljice posebnih projekata u prodaji, marketingu i upravljanju prihodima. Premeru je karijeru započela u hotelu The Regent Esplanade u Zagrebu kao voditelj upravljanja prihodima te ju nastavila u prodaji i marketingu u Sunčanom Hvaru unutar ORCO Property Grupe, gdje je posljednje dvije godine radila na poslovima direktora prodaje. U Valamaru će Mirella Premeru biti odgovorna za planiranje, provedbu i upravljanje različitim projektima u sektoru prodaje, marketinga i upravljanja prihodima.

26. travanj 2024 00:13