Poslovna scena
StoryEditor

Jurica Lovrinčević novi predsjednik Uprave Peveca

11. Listopad 2016.

Jurica Lovrinčević imenovan je predsjednikom Uprave Peveca na mandat od pet godina, odlučio je Nadzorni odbor na današnjoj sjednici, a dosadašnji predsjednik Uprave Darko Šket imenovan je savjetnikom predsjednika Uprave, priopćeno je u utorak iz Peveca.

Jurica Lovrinčević od početka rujna bio je član Uprave Peveca zadužen za lanac opskrbe, prodaju i marketing. Jedan je od osnivača tvrtki Dicentre, Filira i Bobi Snacks u kojima je bio predsjednik Uprave. Trenutačno je na doktorskom studiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

"Zahvaljujem Nadzornom odboru na danom mi povjerenju. Pevec je perspektivna kompanija te vjerujem kako ću zajedno sa suradnicima uspjeti ostvariti ciljeve koje imamo na zadovoljstvo svih dioničara, dobavljača, ali i zaposlenika. Pred nama je velik posao, jer u budućnosti želimo vidjeti Pevec kao transparentnu i uspješnu regionalnu kompaniju", prenosi se u priopćenju Lovrinčevićeva izjava.

Prema ranije objavljenim podacima, poslovni prihodi Peveca prošle godine iznosili su 1,2 milijarde kuna, a dobit iz poslovanja 24,1 milijun kuna.

14. travanj 2024 12:30