Poslovna scena
StoryEditor

Ministar Mrsić na radnom ručku s poduzetnicima

19. Svibanj 2014.
Piše:
lider.media

21.5.2014. u hotelu Antunović odrľat će se četrdeset i osmi po redu Radni ručak Hrvatske udruge poslodavca na kojem će gostovati Ministar rada i mirovinskog sustava.

Ministar Mrsić predstavljat će aktualne zakone i odgovarati na pitanja članova Hrvatske udruge poslodavaca i drugih poduzetnika koji budu prisustvovali događaju.

Govorit će o novoj ulozi inspektorata rada, potporama za očuvanje radnih mjesta, garanciji za mlade i općenito o financijskim sredstvima namijenjenim mjerama za zapošljavanje, kao i o mirovinskom sustavu i radnom zakonodavstvu.

Kao i na prijšnjim susretima poduzetnika sa kreatorima poduzetničke infrastrukture, ministar Mrsić odgovarati će i na konkretne upite poduzetnika.

Ovom prigodom HUP - Udruga malih i srednjih poduzetnika ujedno obilježava i desetu obljetnicu organizacije Radnog ručka s poduzetnicima. Radni ručak održat će se u Hotelu Antunović u Zagrebu s početkom u 13.00 sati.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani poduzetnici do 20. svibnja 2014. godine e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Više informacija na www.hup.hr

19. svibanj 2024 12:13