Poslovna scena
StoryEditor

mStart postao Oracle Gold Partner

14. Studeni 2016.

Tvrtka mStart d.o.o je postala Oracle Gold Partner u partnerskoj mreži Oracle Partner Network (OPN). Dodjelom članstva zlatne razine tvrtka Oracle prepoznala je predanost mStarta u razvoju znanja povezanih s Oracleom u pružanju projekata i rješenja utemeljenih na maloprodajnim paketima tvrtke Oracle, kao i u jedinstvenom rješavanju izazova zajedničkih kupaca u maloprodaji na europskom tržištu. Status Oracle Gold Partner dodatno proširuje mStartov maloprodajni portfelj i omogućuje tvrtki maksimalno iskorištavanje stručnosti i dosadašnjeg iskustva u trgovini te unaprijeđenje poslovanja u području procesa i tehnologije.

- Zadovoljni smo što ovim partnerstvom nastavljamo uspješnu suradnju s Oracle-om. Za mStart ovo partnerstvo predstavlja važan trenutak u razvoju poslovanja i daje nam priliku za iskorak na europsko tržište. Suradnju s Oracleom ćemo i dalje razvijati na korist i zadovoljstvo naših zajedničkih klijenata, rekao je Ante Laušić, član Uprave mStarta.

Postavši Oracle Gold Partner tvrtka mStart dobila je mogućnost da nastavi s razvojem specijalizacija koje će omogućiti tvrtki rast poslovanja, poboljšanje stručnosti i stvaranje diferencijacije na tržištu. Zlatni članovi također ostvaruju pravo preprodaje svih Oracleovih tehnoloških proizvoda i prijave za preprodaju Oracleovih aplikacija i industrijskih rješenja.

Oracle Partner Network (OPN) je program tvrtke Oracle koji partnerima pruža profiliranu prednost u razvoju, prodaji i implementaciji Oracleovih rješenja. OPN pruža resurse za obuku i podršku specijaliziranih znanja o Oracleovim proizvodima i rješenjima, a svojim razvojem prepoznaje i rastući portfelj proizvoda tvrtke Oracle, njezinu bazu partnera i poslovne prilike. Od ključne važnosti za najnoviji razvoj OPN-a jest mogućnost prepoznavanja i nagrađivanja partnera za njihovo ulaganje u uslugu Oracle Cloud. Partneri koji se uključuju u suradnju s Oracleom moći će profilirati svoju stručnost u usluzi Oracle Cloud i uspjeh s kupcima kroz program OPN Cloud – inovativni program koji nadopunjuje postojeće razine programa OPN razinama prepoznavanja i progresivnim prednostima za partnere koji rade s uslugom Oracle Cloud.

mStart je poslovno-tehnološka tvrtka u sustavu Agrokor koncerna, specijalizirana za pružanje usluga informatizacije i optimizacije poslovnih procesa. Zapošljava preko 230 stručnjaka. Prema Poslovnoj Hrvatskoj, mStart je 2015. ostvario ukupni godišnji prihod u iznosu od 178.696.651,00 kuna što predstavlja relativnu promjenu ukupnih prihoda od 36.876.194,00 kuna u odnosu na prethodno razdoblje kada je ostvario ukupne godišnje prihode u iznosu od 141.820.457,00 kuna. Tvrtka je u 2015. ostvarila neto rezultat poslovanja od 38.644.256,00 kuna dok je ostvarena neto marža iznosila 21,63%.

19. travanj 2024 13:03