Poslovna scena
StoryEditor

Nakon renovacije Sheratona Zagreb, novi izgled poprimit će i Westin

15. Srpanj 2016.
Piše:
lider.media

Hup - Zagreb d.d. jedna od najvećih i najstarijih hotelskih kompanija u Hrvatskoj, čije se poslovanje odvija u dvije vodeće hrvatske destinacije, Zagrebu i Dubrovniku, kontinuirano ulaže i unaprjeđuje svoje objekte. Nakon izgradnje i otvorenja Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela u Srebrenom te Hotela Mlini u Mlinima, u ljeto 2015. te pratećih objekata na dubrovačkoj rivijeri, pod okriljem branda Dubrovnik Riviera Hotels, u vlasništvu HUP-a Zagreb te nakon dovršetka cjelovitog procesa renoviranja Sheratona Zagreb, HUP Zagreb je započeo sa renoviranjem The Westin Zagreb hotela.

Nastavno na ulaganje u izgradnju potpuno novog turističkog proizvoda na dubrovačkoj rivijeri,  vrijednosti  više od 80 milijuna EUR-a koje je iznjedrilo potpuno novi turistički proizvod usklađen sa recentnim standardima međunarodne turističke industrije, HUP-ZAGREB intenzivno ulaže i u svoje objekte u Zagrebu. Neposredno nakon cjelovitog preuređenja Hotela Jadran u Zagrebu, pokrenute su investicije kroz koje  će se preurediti javni prostori i smještajne jedinice te unaprijediti tehnologija koja direktno utječe na zadovoljstvo gostiju u vodećim nacionalnim hotelima, Sheraton Zagreb Hotelu i Hotelu The Westin Zagreb. U obnovu ovih hotela HUP-  ZAGREB će ulaže više od 10 milijuna EUR-a.

Krajem 2015. Sheraton Zagreb Hotel temeljito je obnovljen, u skladu s recentnim standardima dizajna branda Sheraton. Sheraton Zagreb je u 2016. ušao kao hotel s, u potpunosti, obnovljenim i redizajniranim javnim prostorima,  sobama i apartmanima. Restorani Kralj Tomislav i Fontana, Piano Bar te svih 13 dvorana za konferencije i bankete, prostori lobbya i recepcije dobili su novi izgled i funkcionalnosti. Početkom 2016. godine obnovljene su i sve smještajne jedinice hotela.

Nakon preuređenja Sheratona Zagreb, slijedi obnova The Westin Zagreb Hotela.  Prvog srpnja započeli su radovi na temeljitoj obnovi dijela soba, recepcije i lobbya te restorana Kaptol, Diana Bara i Rendez Vous Cafea. Dvorana za sastanke i vjenčanja na 17. katu, sa spektakularnim, panoramskim pogledom na Zagreb, dvorana Opera, također će se proširiti i temeljito obnoviti. Dovršetak prve faze obnove hotela Westin predviđen je za jesen ove godine.

Interijer hotela u potpunosti će biti usklađen s brand i dizajn standardima branda Westin na globalnoj razini, no inspiriran lokalnim podnebljem i kulturom. Hotel će tijekom čitave faze renovacije biti otvoren za sve goste te će se radovi izvoditi na način da ne ometaju goste koji će moći uživati u uvijek visokoj kvaliteti pružene usluge hotela.

U projektima renoviranja oba zagrebačka hotela, u skladu sa svim standardima suvremene hotelske industrije te brand standardima za Westin i Sheraton, sudjelovali su i vodeći dizajneri. Areen design studio iz Londona je izradio dizajn za Sheraton Zagreb dok je za Westin Zagreb to učinio arhitektonski studio Scott Brownrigg.

19. travanj 2024 08:38