Poslovna scena
StoryEditor

Nexe gradnja ugovorila posao od 22 milijuna kuna

20. Svibanj 2013.
Piše:
lider.media

Nexe gradnja d.o.o., tvrtka u sastavu Nexe Grupe, koja trenutno zapošljava 170 radnika, ugovorila je novi posao u vrijednosti 22 milijuna kuna.

Ugovor se odnosi na izvođenje građevinskih, obrtničkih i instalaterskih radova na izgradnji simulacijskog centra za obuku pilota helikoptera, te prilaznih prometnica i vanjskog uređenja. Investitor je HELI CENTAR TOPLICE, a lokacija objekta je u Krapinskim Toplicama. Građevinski radovi će se odvijati na građevinskoj površini od 8.200,00 metara kvadratnih, dok će površina objekta iznositi 2.600,00 metara kvadratnih. S radovima se počinje odmah, a rok izgradnje je 5 mjeseci. Osim izgradnje Centra za obuku, Nexe gradnja d.o.o. je potpisala 6 milijuna kuna vrijedan ugovor za dovršetak izgradnje I Faze farme Mitrovac u Baranji za investitora Belje d.d.

Osim ovih novougovorenih poslova Nexe gradnja d.o.o. trenutno radi na gradilištima diljem zemlje, a ovdje se posebno ističu radovi na izgradnji skladišta AD Plastik, Zagreb, izgradnja Muzičke akademije u Zagrebu koja je površine 8.000,00 metara kvadratnih, izgradnja stambenog objekta Puljska Zagreb, izgradnja i adaptacija Palače Pejačević u Virovitici, dogradnja knjižnice u Požegi, rekonstrukcija kolosijeka, izgradnja pothodnika, perona i nadstrešnice na željezničkom kolodvoru Sisak, dva bioplinska postrojenja itd.

Novi ugovoreni poslovi potvrđuju sposobnost Nexe Grupe da i u uvjetima kriznog upravljanja opravda povjerenje koje su joj poklonili njeni investitori (Agrokor, Grad Zagreb, Ministarstvo znanosti, Hrvatske vode, Ministarstvo financija, Grad Požega, AD Plastik, Hrvatske željeznice,...), zaključili su iz kompanije.

15. svibanj 2024 19:39