Poslovna scena
StoryEditor

Od sada se paketi s kioska Tiska mogu slati u bilo koju zemlju svijeta

29. Travanj 2015.
Piše:
lider.media

Tisak je predstavio novu uslugu - „S kioska Tiska u svijet“ te sad svojim korisnicima nudi novu pogodnost - slanje paketa u bilo koju zemlju svijeta s bilo kojeg kioska Tiska.

S više od 1.000 kioska Tiska, koji se nalaze na svakom koraku, može se poslati paket u bilo koju zemlju svijeta uz dostavu na kućnu adresu primatelja. Cijena ambalažne kutije uključena je u cijenu slanja paketa, što je još jedna od pogodnosti koju nudi ova usluga. Primjera radi, slanje paketa veličine S (200x200x150 mm) u zemlje regije - Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru ili Sloveniju – košta 95 kn, a slanje dokumenata 85 kn.

Direktor Tiska Dražen Kocijan ističe: „Tisak paket usluga čini vrlo važan dio ukupnog poslovanja Tiska, koju koriste kako privatni tako i poslovni korisnici. U 2014. godini putem Tisak paket usluge poslano je više od pola milijuna paketa s kioska na kiosk, a uvođenjem novih pogodnosti u 2015. godini očekujemo daljnji rast. Osluškujući potrebe naših korisnika, odlučili smo uvesti novu uslugu – Tisak paket u svijet. Svjesni smo da su mnogim korisnicima cijena te broj i lokacija prodajnih mjesta, na kojima mogu poslati ili primiti svoj paket, izrazito važni čimbenici pri korištenju usluge i upravo time se Tisak paket vodi u svojem poslovanju.“

19. travanj 2024 04:48