Poslovna scena
StoryEditor

ORYX Grupa uručila vozilo Fakultetu prometnih znanosti

08. Lipanj 2012.
Piše:
lider.media

Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i ORYX Grupa, domaći lider u pružanju usluga vozačima, potpisali su Ugovor o poslovnoj suradnji kojim su i službeno obilježili suradnju započetu protekle godine.

Pod geslom ‘Prometna znanost u praksi‘ suradnja fakulteta i ORYX-a očitovat će se u budućnosti ponajprije kroz izradu i objavu zajedničkih prometnih studija sa svrhom podizanja svijesti o sigurnosti u prometu te njenom podizanju na najvišu moguću razinu, kao i podizanju svijesti o aspektima eko vožnje i njihovom utjecaju na okoliš, stoji u priopćenju. Prilikom svečanosti potpisivanja Ugovora, Ivan Zubak, potpredsjednik Uprave ORYX Grupe predao je na korištenje automobil Volkswagen Golf dekanu fakulteta prof.dr.sc. Ernestu Bazijancu, a kojega će u svom svakodnevnom terenskom radu i istraživanjima koristiti Zavod za prometno - tehnička vještačenja.

- Izuzetno nam je drago da smo na ovaj način ostvarili dio naših ciljeva među kojima je i ovakva suradnja sa realnim sektorom od koje će zasigurno najviše profitirati studenti involvirani u rad na zajedničkim projektima ORYX-a i našeg fakulteta - izjavio je prilikom potpisivanja dekan Bazijanac. - ORYX Grupa ima za cilj ostvariti čvrstu suradnju temeljenu na rezultatima zajedničkog rada sa svim važnijim ustanovama u Hrvatskoj povezanima sa vozačima i prometom, a ovo je samo mali, iako izuzetno važan, kotačić u mehanizmu kojega gradimo - dodao je Ivan Zubak.

29. travanj 2024 03:01