Poslovna scena
StoryEditor

Otvoren Super Konzum u Crikvenici

02. Srpanj 2013.
Piše:
lider.media

Danas je u Crikvenici, na adresi Ulica kralja Tomislava 109 d, u sklopu trgovačkog centra Duga Mall, otvorena Super Konzum prodavaonica, ujedno 58. Super Konzum u Hrvatskoj.

U prodajnom prostoru površine 2.841 m², kupce je dočekala bogata ponuda sa više od 30.000 artikala po najpovoljnijim cijenama. U novom trgovačkom centru Duga Mall, radno je mjesto pronašlo 100 zaposlenika, od čega je 75 zaposleno u Super Konzum prodavaonici. 

Povodom otvorenja, Konzum je donirao kompjutere i poklon pakete ukupne vrijednosti 25.000 kuna, Udruzi invalida grada Crikvenice i njihovom projektu Radno terapijske radionice za djecu s poteškoćama, kao i Programu pomoći u kući starijim i nemoćnim osobama grada Crikvenice.

 Radno vrijeme prodavaonice je svakim radnim danom od 8 do 22 sata te nedjeljom od 8 do 20 sati. Kupcima su na raspolaganju 12 blagajni, veliko parkiralište s 250 parkirnih mjesta te inovativne usluge poput plaćanja računa, usluga podizanja novca na blagajnama ili igara Hrvatske Lutrije. Osim ponude Super Konzum prodavaonice, u sklopu trgovačkog centra Duga Mall kupce očekuju i dodatni sadržaji trgovina kao što su KOZMO, Tisak, Deichmann, Intersport, NKD, KIK, Farmacia i brojne druge.

29. travanj 2024 19:09