Poslovna scena
StoryEditor

Podravka ostvarila najveći napredak u poslovnom upravljanju u središnjoj i istočnoj Europi

20. Svibanj 2014.
Piše:
lider.media

Od 50 kompanija, čije je poslovanje na temelju iscrpnih podataka analizirao posebni stručni tim pod pokroviteljstvom Euromoneya, poslovno vođenje Podravke ocijenjeno je vrlo visokim ocjenama.

Podravka je u ovoj godini ostvarila najveći napredak među svim kompanijama u srednjoj i istočnoj Europi te je svrstana u sami vrh najbolje vođenih kompanija u Hrvatskoj.U provedenoj anketi uglednog časopisa Euromoney sudjelovali su analitičari iz vodećih međunarodnih banki i institucija, a sudionici ankete nominirali su po njihovom mišljenju najbolje vođene tvrtke uzimajući u obzir strategiju poslovanja, sustav korporativnog upravljanja, dostupnost višeg menadžmenta, transparentnost poslovanja, vrijednost za dioničare, informativnost i efikasnost internetskih stranica i dr.

- U proteklih godinu dana poduzeli smo značajne korake kako bi ostvarili pozitivne pomake u poslovanju. Predstoji nam još mnogo posla kako bi ispunili važne ciljeve koje smo si zadali, ali uspjeli smo pokrenuti novi razvojni ciklus kompanije i ponosni smo što su to prepoznali i međunarodni, nezavisni stručnjaci - izjavio je predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić.

Euromoney, utjecajni svjetski financijski časopis, dodjeljuje već desetu godinu za redom prestižno stručno „Best Managed Companies in CEE“ priznanje.

19. travanj 2024 07:04