Poslovna scena
StoryEditor

Pro Media Group odlučila samostalno nastaviti medijsko poslovanje

16. Siječanj 2015.
Piše:
lider.media

Pro Media Group, jedna od najsnažnijih marketinških grupacija u Hrvatskoj (druga po prihodima u 2013. godini), odlučila je poslovanje u Republici Hrvatskoj nastaviti samostalno. Raskid ugovora s grupacijom DAN/Carat stupa na snagu s 1. veljače ove godine.

Istovremeno Pro media group pridružila se početkom siječnja svjetskoj grupi nezavisnih agencija „thenetworkone“.

Suradnja s grupacijom Carat bila je proteklih godina iznimno kvalitetna i vrlo uspješna za obje strane, no u cilju kvalitetnog daljnjeg razvoja na domaćem i međunarodnom tržištu, Pro Media Group želi nastupati samostalno, ističe se u priopćenju povodom raskida ugovora.

Marketinšku grupaciju Pro Media Group čini nekoliko povezanih agencija, specijaliziranih za pojedina marketinška i medijska područja: Pro Media, Atlantic Media, PR agencija Impressum komunikacije i digitalna agencija Purpura Net. Pro Media Group djeluje samostalno na BiH tržištu kao Pro Media Group Sarajevo i na regionalnom tržištu (Srbija, Slovenija, Makedonija i Kosovo) te provodi kampanje i na međunarodnom tržištu (Rusija, Njemačka, Španjolska, Francuska, Italija, Švicarska, Češka, Austrija, Finska i Nizozemska).

Danas u grupaciji radi više od 40 stručnjaka, a ključni klijenti grupe su vodeće tvrtke iz prehrambene, automobilske, medijske,naftne te farmaceutske industrije.

28. travanj 2024 21:16