Poslovna scena
StoryEditor

Proširena ponuda kartičnih usluga

01. Listopad 2012.
Piše:
lider.media

Hypo Alpe-Adria-Banka proširila je svoju ponudu kartičnih usluga uvođenjem obročne otplate Visa Classic karticom, priopćeno je danas iz te banke.

Banka svojim korisnicima kartice nudi mogućnost otplate svih transakcija većih od 300 kuna na 2 do 12 rata, sukladno njihovim željama i potrebama. Hypo Visa Classic kartica može se koristiti na više od 28 milijuna prodajnih mjesta diljem svijeta, za kupnju putem Interneta, na samoposlužnim uređajima te za podizanje gotovine na bankomatima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Kartica uz svoju osnovnu funkcionalnost - beskamatnu odgodu plaćanja do 40 dana, odsad nudi i dodatnu mogućnost podjele na rate svih transakcija u iznosu većem od 300 kuna. Prilikom kupnje na posebno označenim prodajnim mjestima korisnik može odmah zatražiti podjelu plaćenog iznosa na željeni broj rata. Za sve ostale transakcije obročna otplata se ugovara naknadno, besplatnim pozivom Kontakt centru Banke.

- Hypo Alpe-Adria-Banka nastavlja s poslovnom strategijom jačanja poslovanja. Uvođenjem ove novine obogatili smo svoju ponudu, a našim klijentima omogućili praktičnu odgodu plaćanja na način i na razdoblje koje im najviše odgovara, izjavio je Markus Ferstl, predsjednik Uprave Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

Visa Classic kartica na rate korisnicima omogućuje raspolaganje vlastitim novcem bilo kad i bilo gdje, uz punu kontrolu troškova i apsolutnu sigurnost transakcija, a njezini korisnici automatski postaju i dijelom programa nagrađivanja ‘Hypo klub‘, u sklopu kojeg mogu ostvariti brojne pogodnosti i nagrade, navodi se u priopćenju.

30. travanj 2024 12:51