Poslovna scena
StoryEditor

Renault s 1000 vozila obogaćuje vozni park Agrokora

10. Prosinac 2015.
Piše:
lider.media

Trogodišnji ugovor o prodaji i servisu vozila marki Renault i Dacia sklopili su i potpisali Hrvoje Balent, izvršni potpredsjednik Agrokora za centralnu nabavu i usluge i Jean-Pierre Mesic, potpredsjednik Renaultove Divizije korporativne prodaje.

Tako je Renault uvršten na listu Agrokorovih strateških partnera u regiji, a Agrokor se upisao na Renaultovu listu velikih međunarodnih klijenata koja uključuje i neke od najvećih svjetskih kompanija. Agrokorov vozni park bit će u sljedeće tri godine bogatiji za 1.000 Renault i Dacia vozila, a isporuka od 300 vozila realizirana je već u ovoj godini.

- Vjerujem da će ovo biti duga i uspješna suradnja te da će naša vozila ispuniti sve stroge zahtjeve i raznolike potrebe zaposlenika koncerna Agrokor, ustvrdio je Jean-Pierre Mesic, potpredsjednik Divizije korporativne prodaje Renaulta.

- Agrokor je u Renaultu prepoznao pouzdanog partnera koji svojom paletom vozila i postprodajnom uslugom osigurava optimalnu vrijednost i kvalitetno odgovara na potrebe poslovanja kompanija unutar koncerna Agrokor u Hrvatskoj i regiji, rekao je Hrvoje Balent, izvršni potpredsjednik Agrokora za centralnu nabavu i usluge.

Agrokorov vozni park u regiji broji 2800 osobnih i gradskih dostavnih vozila. Koncern Agrokor i njegove kompanije za potrebe poslovanja testirale su i koriste većinu Renaultovih modela.

20. travanj 2024 12:17