Poslovna scena
StoryEditor

Rimac Automobili uveli Blinkov IT sustav

03. Veljača 2016.
Piše:
lider.media

Novi informatički sustav visokotehnološkoj tvrtki omogućit će lakše širenja poslovanja i bolju koordinaciju projektnih timova.

Rimac Automobili uveli su nakon tromjesečne implementacije novi infrastrukturni informatički sustav koji će tvrtki omogućiti kvalitetnije resurse za vlastito programiranje i poslužiti kao temelj daljnjeg dinamičnog rasta poslovanja. Sustav visokodostupnog infrastrukturnog rješenja projektirala je i provela zagrebačka informatička tvrtka Blink, koja će i dalje surađivati s Rimac Automobilima u području infrastrukturnih IT rješenja.

Novi sustav servera, aktivne mrežne opreme i softvera za upravljanje IT infrastrukturom hrvatskoj visokotehnološkoj tvrtki omogućavat će dostupnost, skalabilnost i sigurnost informatičkih operacija.

- Za nas je ovo značajan iskorak u smislu organizacije poslovanja, sad ćemo moći lakše uskladiti rad naših razvojnih i kreativnih timova i povećati sigurnost podataka. Dobili smo i stabilnu platformu koja se lako širi i nadograđuje, što je naročiti važno u organizaciji poslovnih procesa kod brzog širenja poslovanja, istaknula je Monika Mikac, operativna direktorica Rimac Automobila.

- Rimac Automobili jedan su od hrvatskih tehnoloških dragulja, gdje će se u bliskoj budućnosti događati još veće i zanimljivije stvari, zato smo ponosni što nas je ovako inventivna tvrtka odabrala za partnera koji će preuzeti brigu o njenoj temeljnoj IT infrastrukturi, rekao je član Uprave Blinka Roko Babić.

26. travanj 2024 10:18