Poslovna scena
StoryEditor

RWE Energija predstavila tarife: Popusti od pet do 15 posto

18. Lipanj 2013.
Piše:
Jasmina Trstenjak

Nakon tvrtke GEN-I, i RWE Energija je predstavila svoju ponudu električne energije za kućanstva. Spremni su, kažu, postati prvi izbor među opskrbljivačima.

Korisnici tako mogu odabrati između tri tipa proizvoda: Ideal, Bonus i Start koji se ugovaraju na 36, 24 i 12 mjeseci, i ostvariti popuste u prvoj godini, ovisno o odabranoj opciji, od pet do 10 posto. A ako se neka od opcija ugovori online, uštede su još veće. 

- Ako se ugovori Ideal opcija online, uštedjet će 12 posto ukupne godišnje cijene električne energije koju su dosad plaćali u prvoj godini i dobiti bonus od 150 kuna - naglasio je predsjednik Uprave RWE energije Zoran Miliša prilikom predstavljanje ponude javnosti.Premda će neki korisnici uštedjeti do 50 posto u ovoj godinu, RWE napominje da ne žele zavaravati građane. 

- Na temelju našeg pilot projekta za kućanstva u Hrvatskoj, realno je očekivati da će dugoročna godišnja ušteda za prosječno kućanstvo biti u rasponu od pet do 15 posto - istaknuo je član Uprave RWE Energija Miroslav Kulla.Što se tiče same promjene opskrbljivača, ona je vrlo jednostavna i doslovce se sastoji od dva potpisa. Nakon što se potpiše ugovor, RWE Energija preuzima obavljanje ostatka procedure, a sama promjena je potpuno besplatna. S obzirom na izostanak navike online kupnje, prodajni predstanici RWE Energije će dolaziti do svih potencijalnih korisnika.

29. travanj 2024 22:51