Poslovna scena
StoryEditor

Super Konzum Radnička uvršten je među 15 najboljih trgovina svijeta po preporuci IGD

19. Prosinac 2016.

IGD, vodeća strukovna organizacija na području trgovine, objavila je popis od petnaest trgovina u svijetu koje u 2017. treba posjetiti. Među trgovinama od Sidneya do Toronta te Buenos Airesa i Šangaia na popisu se našla i Super Konzum Radnička.  IGD redovito prati i analizira zbivanja na području trgovine u svijetu, a ovaj put su sami posjetili trgovine te napravili analizu maloprodajnih lanaca u više od dvadeset zemalja. Sama činjenica da se Konzumova trgovina u Radničkoj našla na ovom popisu, dokaz je da Konzum stvara nove trendove u trgovini, ne samo u Hrvatskoj i regiji, već i u svijetu.

Super Konzum Radnička otvoren je krajem prošle godine. Široka ponuda, brojne inovacije i nova iskustva u trgovini definitivno su potvrđeni ovim popisom. IGD-ovi stručnjaci posebno su istaknuli odjel delikatesa te pripremu raznih jela poput pečenja pizze te ponudu kruha i kolača u trgovini.

IGD-ovi stručnjaci posebno su istaknuli odjel delikatesa te pripremu raznih jela poput pečenja pizze te ponudu kruha i kolača u trgovini.

“Iznimno smo ponosni da su i međunarodni  stručnjaci potvrdili Konzumove napore i znanje  u stvaranju novih trendova u maloprodaji. Super Konzum Radnička spada među najmodernije trgovine u regiji i pruža svojim kupcima širok izbor različitih proizvoda i usluga, ali i jedinstveni i vrhunski doživljaj kupovine. Godinu dana od otvaranja ove iznimne trgovine mogu potvrditi da je ova trgovina opravdala, kako naša očekivanja, tako i očekivanja naših kupaca i poslovnih partnera“, komentirao je ovaj uspjeh Slavko Ledić, predsjednik uprave Konzuma.

IGD - prestižna referencau području trgovine

IGD je nezavisna i neprofitna globalna istraživačka i obrazovna organizacija koja u globalnoj trgovačkoj industriji pomaže odgovoriti na potrebe kupaca. IGD tako pruža uvid i smjernice kroz  pouzdane odnose u cijelom lancu opskrbe, kroz ulaganje u vještine ljudi u trgovačkoj industriji te kroz stvaranje sigurne i održive javne koristi kroz razmjenu najboljih praksi. IGD okuplja široku mrežu  distributera, proizvođača i pružatelja usluga, a svoj međunarodni utjecaj potvrđuje i suradnjom s brojnim stručnjacima iz Velike Britanije, Azije i Sjeverne Amerike. Važno je naglasiti da novac koji zaradi od prodaje studija, ova organizacija vraća u industriju putem dobrotvornih aktivnosti.

Na temelju globalnog programa obilaska maloprodajnih trgovina, međunarodna organizacija IGD proglasila je petnaest najboljih trgovina koje se bave razvojem trendova u trgovini.

Na temelju globalnog programa obilaska maloprodajnih trgovina, međunarodna organizacija IGD proglasila je petnaest najboljih trgovina koje se bave razvojem trendova u trgovini. Među trgovinama, koje u 2017. godini na mapi svijeta treba posjetiti našao se i Super Konzum u Radničkoj te tako potvrdio svoju poziciju na domaćem i međunarodnom tržištu. „Želimo da Super Konzum Radnička postane uzor i preuzme vodeću ulogu u modernom konceptu trgovine“, izjavio je povodom proglašenja Ante Todorić, izvršni potpredsjednik Agrokora.

Tamo gdje kupnja postaje doživljaj

Jedinstveno shopping iskustvo postaje važan čimbenik u uspjehu trgovaca u budućnosti. Potrošači sada mogu kupiti mnoge proizvode na različitim mjestima, uključujući i internetsku trgovinu. Tradicionalne trgovine međutim ipak predstavljaju prostor u kojima proizvodi mogu dobiti nove dimenzije. Današnji potrošači u stalnoj su potrazi za novim načinima olakšavanja svakodnevnog života, manje stresa, više vremena i uživanja u onom što rade. Ovaj trend slijedi i Konzum kao najveći trgovački lanac u Hrvatskoj.

Osim kupnje samih proizvoda, moderna trgovina nudi sadržaje koji se odnose na zabavu, kulinarstvo, brigu za izgled i zdravlje. Super Konzum Radnička nudi upravo taj doživljaj, ona nije neutralan prostor s policama proizvoda, već mjesto koje utječe na sva osjetila poručili su iz Konzuma uz informaciju da će i dalje razvijati nove koncepte, ulagati u svoju prodajnu mrežu s posebnim naglaskom na doživljaj kupovine.

>>>Konzum dobitnik nagrade Zlatna košarica za trgovca godine

29. travanj 2024 14:31