Poslovna scena
StoryEditor

Taxi Cammeo posluje u Varaždinu kroz model franšize

14. Kolovoz 2015.
Piše:
lider.media

Cammeo grupa nastavalja poslovanje u Varaždinu kroz poslovni model franšize, objavljeno je u petak na konferenciji za medije.

Tako će taksisti Taxi Cammea od danas raditi samostalno, kao nositelji Taxi Cammeo franšize i svih benefita koje ta franšiza podrazumijeva. Pritom su im na raspolaganju svi raspoloživi resursi, oprema, tehnologija, logistička i marketinška potpora Cammeo grupe.

Osim toga, Cammeo grupa je potaknula i zapošljavanje nezaposlenih građana te ih je educirala za rad u taksi službi, a potom i za samostalno upravljanje taksi servisom.

- Izuzetno me raduje činjenica što su Varaždinci prepoznali pogodnosti koje im nudi korištenje taksi servisa u obavljanju njihovih svakodnevnih aktivnosti i što u sve većem broju koriste naše usluge. To potvrđuje kvalitetu naše usluge. Zahvaljujem našim djelatnicima na ukazanom povjerenju i na prihvaćanju naše ponude da postanu naši franšizni partneri. Od danas, oni su naši ravnopravni partneri koji samostalno upravljaju svojim vremenom i poslovanjem. Želja nam je proširiti svoju franšiznu mrežu na cijelu sjevernu Hrvatsku, naročito Čakovec gdje već imamo nekoliko upita. Također nam je želja dodatno učvrstiti svoju lidersku poziciju i vjerujem da ćemo u tome uspjeti. Franšizni partneri u tom su nam procesu od izuzetne važnosti, rekao je direktor Cammeo grupe Vladimir Minovski prilikom predstavljanja Taxi Cammeo franšize.

U ovom trenutku, u Varaždinu posluje pet franšiznih partnera sa sedam vozila. Osim u Varaždinu, Taxi Cammeo franšiza djeluje i u Slavonskom Brodu, Šibeniku, Rijeci, Osijeku i Zagrebu, ali i u gradovima regije - Beogradu, a uskoro će po tom istom modelu, Cammeo grupa ući i na tržište drugih srbijanskih gradova te Ljubljane.

12. svibanj 2024 21:45