Poslovna scena
StoryEditor

Tele2 od mobilnih usluga uprihodovao 171 milijun kuna, 3,7 posto više nego lani

21. Srpanj 2015.

Dobit telekom kompanije Tele2 Hrvatska u drugom ovogodišnjem tromjesečju prije oporezivanja, kamata i amortizacije (EBITDA), iznosila je 28 milijuna kuna što jer na razini drugog prošlogodišnjeg kvartala, objavila je u utorak ta tvrtka.

Prihod od mobilnih usluga krajnjim korisnicima iznosio je 171 milijun kuna i bio 3,7 posto veći nego lani, kaže se u priopćenju Tele2 Hrvatske. Dodaje se kako je u drugom tromjesečju ove godine tvrtka imala neto priljev od 19 tisuća korisnika, dok je u istom lanjskom razdoblju taj broj iznosio 45 tisuća, a pad se pripisuje smanjenju mobilnog tržišta.

U priopćenju se ističe da je prva faza nadogradnje mreže završena pa tako korisnici na čitavoj jadranskoj obali imaju veću brzinu podatkovnog prometa i bolju pokrivenost.

- Drago mi je što smo završili nadogradnju naše mreže na jadranskoj obali u tako kratkom roku, što će našim korisnicima osigurati novo i bolje korisničko iskustvo, onima koji tamo žive, ali i svima koji će svoj odmor provesti na obali. I dalje ćemo raditi i nadograđivati našu mrežu dok cijela Hrvatske ne bude obuhvaćena, izjavila je predsjednica Uprave Tele2 Hrvatska Malin Holmberg.

25. travanj 2024 09:21