Poslovna scena
StoryEditor

U Konzum u Stenjevcu uloženo 40 milijuna kuna

21. Ožujak 2014.
Piše:
lider.media

Danas je u Zagrebu, na adresi Samoborska cesta 102, otvoren Super Konzum Stenjevec, ujedno 60. Super Konzum u Hrvatskoj i 17. Super Konzum prodavaonica na području Zagreba i okolice.

U novootvorenoj prodavaonici zaposleno je 60 djelatnika, a investicija u novi trgovački centar ukupne površine 3.800 m2 vrijedna je 40 milijuna kuna.

U prodajnom prostoru Super Konzum prodavaonice površine 1.805 m2, kupcima je dostupan asortiman više od 17.000 proizvoda na odjelima delikatesa, voća i povrća, mliječnih proizvoda, pekarnice te mesnice.

- Povjerenje naših kupaca najbolji nam je motiv da i dalje unapređujemo svoju maloprodajnu mrežu kako bi bili dostupni što većem broju građana Hrvatske, ali i ponudu proizvoda i usluga u skladu s našom misijom da pružimo svakom kupcu najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupnje te pomno izabran asortiman kvalitetnih proizvoda. Ciklus investicija u nove centre nastavljamo i ulaganjem u izgradnju novog trgovačkog centra u Gračanima u podsljemenskoj zoni grada Zagreba, kojeg planiramo otvoriti do kraja ove godine. Posebno je važno što će ovi centri stvoriti nova radna mjesta, a Konzum će svakako ostati dosljedan ovakvoj viziji ulaganja i u budućnosti – izjavio je Darko Knez, predsjednik Uprave Konzuma.

30. travanj 2024 13:41