Poslovna scena
StoryEditor

U tjedan dana svaki deseti stanovnik Belog Manastira koristio usluge Taxi Cammea

20. Travanj 2016.
Piše:
lider.media

U samo tjedan dana, vozila Taxi Cammea odradila su 162 vožnje, a čak 254 poziva iz Belog Manastira bilo je upućeno Taxi Cammeu u svrhu naručivanja taksi-vožnje

Već nakon prvog tjedna poslovanja u Belom Manastiru, Taxi Cammeo je ostvario zavidne rezultate. U samo tjedan dana, vozila Taxi Cammea odradila su 162 vožnje, a čak 254 poziva iz Belog Manastira bilo je upućeno Taxi Cammeu u svrhu naručivanja taksi-vožnje.

Da su građani ovog baranjskog gradića dobro prihvatili novitet u svojem gradu, najbolje govori podatak da je više od 750 građana počelo aktivno pratiti službenu stranicu Taxi Cammea na Facebooku. Osim klasičnog telefonskog naručivanja vožnji, stanovnici Belog Manastira i okolice rado koriste i aplikacije na pametnim telefonima te na internetskoj stranici Taxi Cammea, pomoću kojih svoju vožnju mogu naručiti potpuno besplatno.

Uzmemo li u obzir ove rezultate te činjenicu da Beli Manastir ima tek nešto više od 10 000 stanovnika, možemo zaključiti da se je u prvih tjedan dana rada, svaki deseti stanovnik Belog Manastira vozio Taxi Cammeom.

- Prvi rezultati našeg poslovanja u Belom Manastiru doista su iznad svih naših očekivanja. Drago nam je da su građani prepoznali Taxi Cammeo kao odgovornog partnera u obavljanju njihovih svakodnevnih zadaća. Raduje nas što je upravo Taxi Cammeo prekinuo niz od 30 dugih godina, koliko Beli Manastir nije imao adekvatan taksi servis. Svojom kvalitetom i pristupačnom cijenom nastojat ćemo zadobiti povjerenje Belomanastiraca i vjerujemo da ćemo uskoro stvoriti preduvjete i za dodatno povećanje kapaciteta i broja zaposlenih, rekao je ovom prilikom generalni direktor Cammeo grupe, Vladimir Minovski.

29. travanj 2024 09:03