Poslovna scena
StoryEditor

Vadria.Net preuzima distribuciju Barracuda Networks za regiju Adriatic

02. Ožujak 2016.

Slovenski distributer Vadria.Net potpisao je distribucijski ugovor s američkom kompanijom Barracuda Networks Inc. o predstavljanju njegovog portfolija u tri tržišna segmenta u Adriatic regiji.

Riječ je o rješenjima za sigurnost sadržaja (content security), umreženje i isporuku aplikacija i pohranu i zaštitu podataka i disaster recovery.

- Vrlo sam zadovoljan što možemo ponuditi napredna IT rješenja hrvatskom, slovenskom i srpskom tržištu. Sigurnosni izazovi rastu i svaka organizacija treba zaštititi svoje podatke rješenjima namijenjenim enterprise tržištu. Barracuda gradi rješenja i usluge koja nude vrhunsku tehnologiju uz odličnu podršku i dostupnost – rekao je Silvester Drobnič, direktor Vadria.Net-a.

Posebno je istaknuo njihov proizvod Next Generation firewall koji je nužan za borbu s modernim malwareom.

- Donedavno, samo najveće organizacije su ga mogle priuštiti, a sada ga Barracuda omogućava svima. Rješenja u cloudu su stvarnost, i Barracuda podržava različite ‘hibridne‘ scenarije s naglaskom na Microsoft Azzure i Office 365. Barracuda je također i jedna od rijetkih kompanija s jednim od glavnih centara za razvoj i istraživanje (R&D) smještenim u Europi, u Austriji. Zbog toga vrlo dobro poznaju naše tržište – rekao je Drobnič.

Iako je hrvatsko tržište u ovom segmentu prilično zrelo u Barracuda Networksu vjeruju da još ima prostora na tržištu. Fokus im je na srednje velikim korisnicima. Kako je istaknuo Wolfgang May, Channel Manager CEE u Barracuda Networks, ta kompanija partnerstvo s Vadria.Net smatra strateški važnim za svoje planove razvoja poslovanja u regiji Adriatic koja za njih vrlo brzo postaje značajno tržište.

- Bilo je iznimno važno da pronađemo distributera s kojim možemo graditi dugotrajan odnos i koji posjeduje vještine i kontakte kojima nam može pomoći u razvoju ovog tržišta i maksimiziranju potencijala. Uvjereni smo da smo u Vadria.Netu pronašli idealnog partnera – rekao je May.

Među korisnicima Barracuda Networksa su tvrtke iz sektora oglašavanja i marketinga, avio- i vojne industrije, agrikulture, arhitekture i građevinarstva, auto- i transportne industrije, biomedicine, zdravstva i farmacije, financijskih usluga, obrazovne institucije, vlade, itd.

27. travanj 2024 00:03