Poslovna scena
StoryEditor

Varaždinski Bambi ima novog vlasnika

25. Ožujak 2013.
Piše:
lider.media

Ivančica je dokapitalizacijom društva Bambi, također specijaliziranog za proizvodnju dječje obuće, stekla upravljačka prava i postala njegov većinski vlasnik, javljaju iz kompanije.

Uoči ulaska u EU dva vodeća hrvatska proizvođača obuće za djecu, Bambi i Ivančica, odlučili su udružiti svoje dugogodišnje znanje i iskustvo u izradi dječje obuće te sinergijom pružiti još više i bolje za svoje kupce.

-Snagom obiju kompanija iskoristit će se svi pozitivni potencijali kako bi se stvorila snažna strateška pozicija na tržištu, osigurao širi i kvalitetniji raspon proizvoda s dugoročnim ciljem stvaranja najboljeg maloprodajnog lanca dječje obuće i odjeće u Hrvatskoj i regiji. Ovim novim poslovnim potezom Ivančica d.d. i Bambi d.o.o zajedno će ojačati svoju poziciju na tržištu, nastavit će kontinuirano raditi na razvoju novih proizvoda i razvoju strategije multi-kanalne distribucije. -kažu iz Ivančice.

U narednih nekoliko mjeseci izvršiti će se pripajanje glavnih poslovnih procesa i ljudskih resursa Bambija u Ivančicu d.d., što uključuje i integraciju svih distributivnih kanala oba društva i njihov jedinstveni nastup na tržištu prodaje i nabave. Poslovnim procesima i razvojnim strategijama u budućnosti će upravljati Ivančica d.d.

05. svibanj 2024 06:19