Poslovna scena
StoryEditor

Vina Laguna osvojila tri zlatne medalje na sajmu Wine Expo Poland

06. Studeni 2016.

Agrolaguna se sa svojim vinima Vina Laguna predstavila na velikom međunarodnom sajmu Wine Expo Poland održanom u Varšavi od 28. do 29. listopada te već u svom prvom nastupu na ovom sajmu osvojila tri zlatne medalje za Vina Laguna. Zlatne medalje dobili su vina Laguna Castello 2013., Laguna Festigia Merlot 2013. te Laguna Festigia Cabernet Sauvignon 2013.

- Iznimno smo zadovoljni rezultatima koje ostvarujemo na tržištu Poljske, a zlatne medalje na Wine Expo Poland sajmu dodatna su potvrda kvaliteti naših vina. Nastavit ćemo i dalje snažno promovirati Vina Laguna na tržištu Poljske, ali i našim drugim važnim izvoznim tržištima poput Njemačke, Austrije te Velike Britanije. Također, planiramo i nove investicije u Agrolaguni s ciljem daljnjeg razvoja i unapređenja kvalitete vina, izjavila je Suzana Diklić, voditeljica marketinga Agrolagune.

Agrolaguna je s vinima napravila snažan iskorak na tržište Poljske, te je samo ove godine na ovo tržište izvezla čak 300.000 boca. S obzirom na potencijale poljskog tržišta, Agrolaguna provodi i različite promotivne aktivnosti. Uz predstavljanje na Wine Expo sajmu u Varšavi u sklopu štanda HGK, ovom je prilikom, u restaurantu Amber Room održana i promocija vina uz prisustvo Veleposlanice Republike Hrvatske u Poljskoj Andree Bekić te poslovnih partnera Agrolagune i predstavnika medija. Uz specijalitete poljske kuhinje, ali i tradicionalne istarske proizvode poput maslinovih ulja i istarskih sireva, prezentirana su Vina Laguna Malvazija, Festigia Malvazija, Festigia Merlot, Festigia Castello i Muškat žuti.

13. svibanj 2024 17:01