Poslovna scena
StoryEditor

Vip uveo uslugu digitalne satelitske televizije

02. Svibanj 2013.
Piše:
lider.media

Vipnet od danas nudi novu uslugu - Vip SAT TV. Riječ je o usluzi digitalne satelitske televizije koja koristi DTH (Direct to Home) tehnologiju dostupnu na području čitavog teritorija Republike Hrvatske.

Vip u ponudi ima Osnovni paket koji sadrži 44 televizijska i 28 radijskih kanala te Prošireni paket koji sadrži dodatnih 26 televizijskih kanala.

Cijena usluge koja se aktivira bez potpisivanja ugovorne obveze za osnovni paket iznosit će 78,50 kuna, dok je prošireni paket prvih godinu dana besplatan. Iznos mjesećne naknade za Vip SAT TV uz ugovornu obvezu od 12 mjeseci je 39,25 kuna.

- Ova usluga efikasno je i jednostavno rješenje za satelitsku televiziju dostupno u svakom kutku Republike Hrvatske te predstavlja izvrsnu vrijednost za novac. Raduje me što mogu najaviti da će Vipnet u idućem periodu dodatno obogaćivati programsku ponudu. – izjavio je Mario Cvitković, član Uprave Vipneta.

Za korištenje ove usluge potrebno je posjedovati satelitsku antenu, prijamni uređaj i smart karticu koja se dobiva u najam.

29. travanj 2024 00:37