Poslovna scena
StoryEditor

Zagrebački hotel ZIGZAG otvoren i u Beogradu

18. Prosinac 2014.
Piše:
lider.media

ZIGZAG, najbolje ocijenjen hotel u Zagrebu prema Trip Advisor-u, otvorio je svoja vrata i u Beogradu, jednom od najvećih poslovnih središta regije.

ZIGZAG Beograd čini centralna lokacija s recepcijom u samom središtu grada, u ulici Maršala Birjuzova 50 sa šest prostranih soba i dodatnim sadržajima poput parkinga, teretane, saune i caffe bara. Na nekoliko minuta udaljenosti nalaze se još tri apartmana. Slijedeći svoj koncept važnosti lokacije, gosti će u beogradskim ZIGZAG apartmanima i sobama odsjedati na svega nekoliko minuta udaljenosti od glavne ulice Kneza Mihajla. Sama lokacija također je odlično povezana s poslovnim središtem - Novim Beogradom kao i prilazom s autoceste iz smjera Hrvatske.

ZIGZAG započeo je s poslovanjem 2009. godine u Zagrebu s jednim apartmanom, a danas u zagrebačkim apartmanima i sobama može ugostiti 70 osoba, što ga smješta u objekt s jednim od najvećih kapaciteta u glavnom hrvatskom gradu. Od 2013. luksuzni smještaj pruža i gostima u najpopularnijoj hrvatskoj turističkoj destinaciji - Dubrovniku. ZIGZAG Dubrovnik trenutno posluje s četiri apartmana i tri sobe smještene na izvrsnim lokacijama u Starom gradu s mogućnošću smještaja do 22 osobe. Za sezonu 2015. u pripremi je recepcija i povećanje kapaciteta za 30 posto. U 2014. godini ZIGZAG Zagreb postao je i prvi integralni hotel u Hrvatskoj. Kvalitetu smještaja i rada prepoznali su gosti te ga učinili najbolje ocijenjenim zagrebačkim hotelom na TripAdvisor-u, stranici na kojoj korisnici putnici sami kreiraju sadržaj te komuniciraju s pružateljima usluga.

Budući da je Hrvatska jedna od glavnih ulagača u Srbiji, Beograd se kao poslovno središte nametnuo kao logičan smjer daljnjeg proširenja ZIGZAG-a, navode iz ovog hotela. Poslovna putovanja iz Hrvatske i regije u taj grad sve su češća pa će tako i gostima na poslovnim putovanjima ZIGZAG moći pružiti luksuzan smještaj i kvalitetnu uslugu u centru Beograda, na lokacijama u neposrednoj blizini poslovnih i ugostiteljsko-turističkih objekata.

24. travanj 2024 05:43