Poslovna scena
StoryEditor

Zvečevo pregovara s Tescom o proizvodnji čokoladnih prutića za Veliku Britaniju

22. Siječanj 2014.

Zvečevo je s britanskim trgovačkim lancem Tesco potpisalo okvirni ugovor o proizvodnji čokoladnih prutića za tržišta srednje Europe, a u tijeku su razgovori za proizvodnju za tržište Velike Britanije, izvjestili su iz Zvečeva putem Zagrebačke burze.

S britanskim trgovačkim lancem Tesco potpisan je okvirni ugovor o proizvodnji čokoladnih prutića za tržišta srednje Europe (Poljska, Češka, Slovačka, Mađarska). Početak isporuke predviđen je u prvom kvartalu ove godine, navode iz Zvečeva u odgovoru na upit Zagrebačke burze o članku objavljenom početkom tjedna u Poslovnom dnevniku pod naslovom "Zvečevu ugovor s Tescom vrijedan najmanje dva milijuna eura".

Isto tako, u tijeku su razgovori za proizvodnju čokoladnih prutića za tržište Velike Britanije, navodi se u odgovoru koji potpisuje predsjednik Uprave Zvečeva Marin Pucar.

Pucar je na čelo Zvečeva došao 22. studenoga prošle godine kada je Nadzorni odbor donio odluku o njegovu imenovanju predsjednikom Uprave, dok je dužnosti razriješen dotadašnji predsjednik Uprave Zdravko Alvir.

27. travanj 2024 04:23