Aktualno
StoryEditor

U novom Lideru: Priče o zastarama, o divljanju cijena i o Sudskom registru

19. Lipanj 2019.

U novom broju Lidera, u temi tjedna pročitajte priče iz sudskog registra. Možda zvuči kao horor film, ali naš novinar pobrinuo se da ovo štivo bude pitko ali i poučno. U sudskom registru  u jednome danu bude uvedeno u prosjeku 525 spisa i veoma je važna baza podataka. Što se krije u sudskom registru donosi Tin Bašić.

ZASTARE

Institut koji se često zloupotrebljava

Kako je sutkinji Županijskog suda u Karlovcu Elmi Kaleb Mamić ‘dojadilo‘ odgađanje ročišta i izbjegavanje suđenja  nekadašnjim članovima Uprave Karlovačke banke. Osudila je trojku iz Uprave na po tri godine zatvora. To je izuzetak iz sumorne priče o zastarama, koju će vam ispričati Edis Felić.

EKSCESI

Inflacije nema a cijene divljaju!

Što je sve poskupjelo i koliko i kako je moguće da nevolja nikad ne dolazi sama pa poskupljena dolaze u parovima, ili bolje reći u četama, istražuje Ksenija Puškarić.

KOMPANIJA: PLODINE

Mile Ćurković stvara preduvjete za napad na Konzum

Među brojnim trgovačkim lancima jednom se , izgleda, smiješi stabilna budućnost poslovanja. Plodine, koje je u vlasništvu Mile Ćurkovića  stvaraju preduvjete za napad na Konzum. Poslovanje im za sada ide u pravom smjeru i neki od preduvjeta već su tu, što se još događa u Plodinama donosi Željka Laslavić.

RAZGOVOR: KREŠIMIR DOBRILOVIĆ

Carwiz se ne bavi samo iznajmljivanjem vozila, to je tvrtka za kreiranje iskustva

Kako je jedna mlada tvrtka, osnovana tek prije dvije godina osvojila već deset tržišta i kakvo je stanje s rent-a-car uslugama priča Krešimir Dobrilović, osnivač i direktor Carwiza sjedeći na vrućoj stolici kod Ksenije Puškarić.

              Što smo još za vas pripremili pročitajte u novom broju Lidera. Možete i digitalno.

20. travanj 2024 08:35