Aktualno
StoryEditor

UberX u Šibeniku, UberVAN i UberSELECT duž cijele dalmatinske obale

01. Lipanj 2017.

Uber od danas službeno postaje dostupan u još jednom gradu u Hrvatskoj. Svim Šibenčanima te brojnim turistima koji u sve većem broju posjećuju Krešimirov grad bit će dostupna usluga uberX.

Istovremeno u svim dalmatinskim gradovima u kojima je Uber dostupan - Splitu, Dubrovniku, Šibeniku, Zadru i Novalji, od danas se pokreće uberSELECT te sasvim nova usluga UberVAN kojom će se omogućiti kretanje većim skupinama ljudi.

“Iznimno nam je drago što ćemo našom uslugom povezati još jedan grad u Hrvatskoj, odnosno da će od danas i Šibenčani moći koristiti Uber. Pozivamo sve građane Šibenika da iskoriste dvije besplatne vožnje danas do kraja dana,” rekao je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu. Kako biste iskoristili besplatne vožnje potrebno je u Uberovoj aplikaciji pod opcijom “plaćanje” unijeti poseban promo kod "sibenikbesplatno". Promo kod vrijedi samo za područje Šibenika za dvije vožnje, vrijednost svake je do 30 kuna.

Uberov cilj je diljem dalmatinske obale osigurati sigurnu, pouzdanu i cjenovno povoljnu opciju kretanja uz osnovnu uslugu uberX.

Za sve one koji žele dodatnu udobnost i kvalitetu u prostranijim vozilima s najbolje ocjenjenim partnerima-vozačima, tu je uberSELECT.

Usluga UberVAN namijenjena je većim grupama ljudi do osam korisnika koji putuju zajedno i kojima su potrebne dodatne opcije kretanja kroz grad.

“Sa zadovoljstvom predstavljamo i novu uslugu UberVAN koju uvodimo ovog ljeta. Tu uslugu su tražili naši korisnici, a najčešće se radi o grupama prijatelja ili obiteljima koje traže rješenje za zajedničko putovanje jednim vozilom. Obzirom da nam je zadovoljstvo naših korisnika na prvom mjestu, odlučili smo lansirati uslugu UberVAN kao odgovor na njihove zahtjeve. Sigurni smo da će će ova usluga pojednostaviti putovanje mnogim turistima koji će ovo ljeto provesti na hrvatskoj obali”, istaknuo je Davor Tremac.

U sklopu proširenja usluge, cijene Uberovih vožnja također se prilagođavaju ljetnoj potražnji. Do sada su usluge uberX i uberSELECT koristili turisti iz više od 120 zemalja, a lansiranjem nove usluge UberVAN te pružanjem svojih usluga, Uber će dodatno obogatiti turističku ponudu te tako doprinijeti razvoju turizma u Hrvatskoj.

Kako naručiti svoj Uber?

  • Aktivirajte Uberovu aplikaciju
  • Odaberite opciju SELECT, uberX ili VAN
  • Zatražite vozilo
  • Vaš će vozač stići nakon nekoliko minuta
23. lipanj 2024 04:49