Aktualno
StoryEditor

Umag: Otvoren novi hotel - Natura

22. Lipanj 2018.

U Umagu je jučer otvoren novi hotel Natura, koji, za razliku od mnogih drugih hotela, nije smješten u priobalju, nego u unutrašnjosti Umaga, s ciljem da gostima ponudi više od mora, budući da turisti sve više traže mir, prirodno okruženje, čist zrak i udaljenost od gužve i buke.

Vlasnici Nature su članovi obitelji Milošević iz Vilanije (Umag), a specifičnost hotela čine sobe koje će nositi naziv i imati detalje istarskih gradova i općina, zatim autohtoni proizvodi, a u budućnosti će u hotelu upoznavati goste s istarskim životinjskim carstvom u sklopu mini farme.

>>>HTZ-ov spot Ambasadori hrvatskog turizma osvojio Travel Video Awards

Jedan od ciljeva vlasnika hotela je i promocija ovoga kraja, pa su mnoge sobe ukrašene slikama gradova i općina s ovog područja, tj. Umaga, Buja, Grožnjana itd.

- Mali obiteljski hoteli su ono što nedostaje Umagu, imamo velike hotele, imamo kampove, ali nam nedostaje malih obiteljskih hotela kao ovaj. Nije lako otvoriti jedan ovakav objekt, posebno malo dalje od mora, to je izazov koji je prihvatila obitelj Milošević, koja će svojim gostima dati jedan dodatni ugođaj, gostoprimstvo koje se u velikim hotelima ne može dobiti, rekao je na otvorenju direktor Ureda TZ Umag Milovan Popović.

>>>Cappelli najavio skoro milijardu eura ulaganja u turizam

Direktor hotela Diego Milošević napomenuo je da su prve goste primili prije tjedan dana i da su bili popunjeni, iako su oglašeni smo na internetskim stranicama Bookinga i nekim manjima.

Otvorenju su prisustvovali predstavnici Istarske županije, dožupanica Giuseppina Rajko i pročelnica Upravnog odjela za turizam Nada Prodan Mraković, te zamjenik gradonačelnika Umaga Mauro Jurman, direktor Ureda TZG Umaga Milovan Popović, načelnik Općine Brtonigle Paolo Klarić, gradonačelnik Grada Buja Fabrizio Vižintin i predsjednik Gradskog vijeća Grada Buja Rino Duniš.

26. travanj 2024 06:45