Aktualno
StoryEditor

FOTO: Uniline svečano otvorio novo poslovno sjedište u Puli

16. Ožujak 2018.

Veliki događaj za Pulu, istarski i hrvatski turizam, ali i poslovnu zajednicu bilo je večerašnje svečano otvaranje novog poslovnog sjedišta našeg najvećeg turoperatora Unilinea. U velebno ostakljeno zdanje na četiri etaže i oko 2500 kvadrata uloženo je 16 milijuna kuna.

Predsjednik Uprave pulske turističke agencije Boris Žgomba zadovoljno je istaknuo da su se za gradnju nove zgrade odlučili zbog porasta poslovanja, kako i ove godine očekuju 15 posto više prometa nego lani te da vjeruje da će poticajno uređena zgrada s otvorenim uredima, blagovaonicom i prostorom za relaksaciju zaposlenicima, kojih je sada oko 200, biti motivacija za još bolje poslovne rezultate.

>>>Žgomba: Otvaranje moderne poslovne zgrade u Puli početak nove razvojne faze za Uniline

- Danas označavamo početak nove razvojne faze kompanije koja osim širenja i jačanja poslovanja uključuje i bolju brigu o zaposlenicima, kao i rebrendiranje  i novi slogan ‘dijelimo emocije‘ s kojim želimo poručiti da stvaramo ponudu za doživljaje i lijepe emocije kod turista, rekao je Žgomba.

Među brojnim uzvanicima veliki dan za Uniline uveličao je ministar turizma Gari Capelli koji je rekao da je velika stvar biti najbolji na tržištu s preko tisuću agencija te da je to dokaz da Uniline ima znanje, kvalitetu i viziju koji i inače krase istarski turizam te im čestitao na postignuću. Iznio je prigodno i svoja očekivanja vezana uz ovogodišnju turističku sezonu.

>>> Ususret Danu velikih planova – Boris Žgomba: 2018. je za Uniline godina velike tranzicije

- U prva dva mjeseca imamo povećanje od 10 do 15 posto i to su dobri signali. Očekujemo do kraja godine ukupno povećanje u dolascima i noćenjima preko sedam posto. Imamo rast na njemačkom, ruskom, američkom i kineskom tržištu, a već je prodano 40 posto kapacieta za 2019. godinu, rekao je Cappeli i zaključio da je turizam zamašnjak koji pokreće gospodarstvo.

Unilineu je na ovoj investiciji čestitao i župan Istarske županiej Valter Flego koji je istaknuo da je čovjek ključ uspjeha u turizmu i podvukao da to u pulskoj agenciji itekako dokazuju. Da je Uniline vrhunska svjetska priča rekao je na otvaranju gradonačelnik Pule Boris Miletić i zahvalio Unilineu na dovođenju brojnih turista, koji su prošle godine u Puli prvi puta ostvarili preko dva milijuna noćenja.

28. travanj 2024 20:34